Snoop Dogg ja Kevin Hart reagoivat kuuluisiin TikTok-veljeksiin – ”Kaksi hölmöläistä altaassa”

Snoop Dogg ja Kevin Hart reagoivat uudessa ohjelmassaan somessa ja musiikkialalla vaikuttaneisiin The Island Boys -veljeksiin.

2021 vuoden lopussa Snoop Dogg ja Kevin Hart juonsivat ohjelmaa nimeltä: 2021 and Done. Ohjelmassa tunnettu kaksikko reagoivat vuoden aikana tapahtuneisiin viraaleihin videoihin.

Yksi videoista oli The Island Boysin viraali TikTok-video, jossa kaksikko esitti uutta I’m An Island Boy -kappaletta.

The Island Boys duon takana ovat identtiset kaksoset Floridasta, Franky Venegas ja Alex Venegas.

The Island Boys -duo nousi tunnetuksi useissa sosiaalisen median alustoissa – erityisesti TikTokissa. Suosion sai nousemaan heidän kappaleensa, jossa on korvamato; ”I’m an island boy”. Kappale nousi nopeasti viraaliksi ja ihmiset alkoivat käyttää soundia ja islandboy hahstagia valtavasti ja se nosti kaksikon suosion pilviin.

Snoop Dogg ja Kevin Hart reagoivat

Heti videon käynnistyessä Snoop Dogg huokaisi ja laski päänsä kohti pöytää, Hart alkoi nauraa heti muutamaa sekuntia myöhemmin.

Videon jälkeen Snoop Dogg latoi: ”Olen sanaton. He ovat vain kaksi hölmöläistä altaassa.” Hart oli toista mieltä sanattomuudesta ja kysyi räppäriltä: ”Tiedätkö, miksi en ole sanaton? Koska olen Island Boy”, Hart jatkoi päähäntarttuvan repliikin laulamista.

Artikkelikuva: LaughPlanet YouTube

Latest articles

Liittyvät artikkelit