Roni Back menetti mainostulot videoltaan – ”Tämän takia kaupalliset kumppanuudet tuo vakautta”

Roni Back menetti mainostulot viime viikolla julkaistusta videosta, eikä YouTube kertonut tälle minkäänlaista syytä.

Suomen suosituimpiin tubettajiin kuuluva Roni Back julkaisi vajaa viikko sitten videon, jossa Roni ja hänen ystävänsä suorittavat erilaisia toimistohaasteita.

Torstaina Roni kertoi Instagram-tilillään, että YouTube oli poistanut videolta mainokset, koska heidän tarkistusten perusteella video rikkoo YouTube-yhteisön sääntöjä. YouTuben lähettämässä ilmoituksessa ei kuitenkaan ilmennyt perusteluja, miksi videojätti oli poistaneet mainokset videolta ja mikä rikkoi sääntöjä.

”Sisältösi arvioitiin tarkasti, ja sen todettiin rikkovan käytäntöämme. Tämä saattaa olla turhauttavaa, mutta meidän pitää varmistaa, että YouTube on turvallinen paikka kaikille,” YouTuben ilmoituksessa kerrottiin.

Monella muullakin suomalaisella tubettajalla on ollut ajan saatossa samanlaisia ongelmia YouTuben kanssa, joka varmasti tuo lisää päänvaivaa työkseen videoita tekeville tubettajille. Roni kirjoitti Instagramissaan siitä, että juuri tämän vuoksi kaupalliset kumppanuudet ovat erittäin tärkeitä sisällöntuottajille.

– YouTube vaa kasuaalisti kertoo videon olevan K18 kertomatta miksi. Monta sataa maksaneesta tuotannosta tuloja 0€. Tämän takia kaupalliset kumppanuudet tuo vakautta sisällöntuottajan tuloihin, kirjoitti Roni Back.

Video on kerännyt tämän artikkelin kirjoitushetkellä jo yli 140 000 katselukertaa.

Artikkelikuva: Roni Back YouTube

Latest articles

Liittyvät artikkelit