Roni Back haastoi Suomen parhaan frisbeegolfaajan – katso kuinka kävi!

Roni Back haastoi Suomen parhaan frisbeegolfaajan Väinö Mäkelän frisbeegolfradalla. Peliin toi lisämaustetta rangaistuspyörä!

Tubetähti ja somevaikuttaja Roni Back nähdään uudella videollansa kisaamassa Suomen parasta frisbeegolfaajaa Väinö Mäkelää vastaan. Jotta ottelu ei olisi liian tylsä Backilla on mukanaan rangaistuspyörä. Tällä kertaa kyseinen rangaistuspyörä ei rankaisekaan häviäjää vaan väylän voittaja joutuu joka kerta pyöräyttämään tätä. ”Mä ehkä vähän tota muutin tän pelin sääntöjä, että mulla on joku tsäänssi”, Back naureskelee heti videon alussa.

Roni Back haastoi suomen parhaan frisbeegolfaajan Väinö Mäkelän, katso kuinka Backin kävi:

Väinö Mäkelä, 21, on alun perin Laukaasta kotoisin ja nykyisin Jyväskylässä asuva ammattilais-frisbeegolfaaja. Mäkelä on aloittanut frisbeegolfin pelaamisen vuonna 2010 ja hänen ensimmäiset kisat sijoittuvat vuoteen 2013. Vuoden 2020 SM-kisoissa Mäkelä sijoittui pronssille ja edellisissä frisbeegolfin EM-kisoissa niin ikään pronssille avoimessa luokassa. Tämän vuoden PDGA:n maailmanlistoilla Mäkelä komeilee tällä hetkellä parhaana suomalaisena jaetulla 15. sijalla ratinginsa puolesta.

https://www.instagram.com/p/CDwRJ_hpWBw/

Lue tuoreimmat Tubettaja-artikkelit tästä.

Seuraa Feedi.fi myös Instagramissa, saadaksesi tuoreimmat jutut suoraan omaan feediisi!

Latest articles

Liittyvät artikkelit