Pyhimys saapuu KOUKUS-kanavan vieraaksi – video julki ensi viikolla!

Pyhimys saapuu KOUKUS-kanavan vieraaksi heidän videosarjan kuudenteen jaksoon, kun Joona Puhakan kanssakilpailija liittyy heidän seuraan.

Joona Puhakan ja Roope Ranniston kanava koki muodonmuutoksen vuoden alussa, kun A-Lapset nimellä tunnettu kanava vaihtoi nimeksi KOUKUS. Poikien mukaan nimenmuutoksen johdosta koetaan laadun parantumista sekä lisätään ripaus aikuisuutta nimeen.

KOUKUS on tehnyt kanavalleen kuukauden ajan reaktiovideoita Myyrä-realitysarjasta, jonka toiselle tuotantokaudelle Puhakka osallistui. Ohjelmaan osallistui 10 tuttua suomalaista ja sarjan ideana on suorittaa yhteistyötä vaativia tehtäviä, joissa onnistuminen kasvattaa rahapottia, jonka yksi kilpailijoista voittaa lopulta itselleen. Yksi kilpailijoista on kuitenkin tuotantoyhtiön palkkaama kaksoisagentti eli Myyrä, joka yrittää sabotoida muita kilpailijoita ja pitää rahapotin mahdollisimman pienenä.

Aikaisemmin videoilla vieraili ohjelman juontaja Roope Salminen, mutta katsojat ovat kommenttikentässä kosiskelleet vieraaksi myös osallistujia. Tänään ilmestyneessä videossa pojat ilmoittivat, että Puhakan kanssakilpailija rap artisti Pyhimys saapuu vieraaksi ensi viikon tiistaina heidän videolleen.

Video alkaa kohdasta 0:37 – Pyhimys saapuu KOUKUS-kanavan vieraaksi.

Seuraava ”Reagoidaan ”MYYRÄ” -ohjelmaan” videot ilmestyy KOUKU -kanavalle ensi viikon tiistaina kello 16.00.

Artikkelikuva: KOUKUS / YouTube

Lue tuoreimmat tubettaja-artikkelit tästä.

Käy seuraamassa meitä myös Instagramissa!

Viimeisimmät artikkelit

Liittyvät artikkelit