Somejoukkue Aston Gilla löylyttää vastustajiaan – viimeisimmän matsin ”lämärit” näyttävät tasoeron

Aston Gilla löylyttää vastustajiaan jalkapallon Miesten Harraste Vitonen -harrastesarjassa. 

Kesällä perustettu somejoukkue, Aston Gilla, on kaveriporukkajoukkue, jossa komeilee tähtiä sosiaalisista mediasta sekä musiikkimaailmasta. Aston Gillan riveissä pelaa mm. sometähdet Roope Rannisto, Joona Puhakka, Roni Back, Jaakko Parkkali, Mikael Sundberg ja monia muita. Viimeisimmät signaukset Aston Gillaan oli Rap-kentiltä, kun joukkueen riveihin saapui Ege Zulu ja JVG:n Jare Brand ja Ville Galle.

Lue myös:

Joukkueessa komeilee juuri mainittujen julkisuuden henkilöiden lisäksi entinen veikkausliigapelaaja Ilari Mettälä aka Kliffa, joka tekee tänä päivänä ”leipätyökseen” sosiaalista mediaa.

Aston Gillan ottelut ovat ilmaisia tapahtumia, joihin kaikki katsojat ovat tervetulleita. Paikan päällä on nähty paljon katsojia, joka on varsin harvinaista Miesten Harraste Vitosessa.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Aston Gilla (@astongilla) jakama julkaisu

Viimeisimmän matsin ”lämärit” näyttävät tasoeron

Aston Gilla on pelannut tällä kaudella yhdeksän ottelua, joista kahdeksan on päättynyt voitollisesti somejoukkueelle. Ottelut ovat olleet varsin yksipuolisia, sillä Aston Gilla on iskenyt yhdeksään peliin huimat 52 maalia ja päästettyjä maaleja on ainoastaan 7 kappaletta.

22. elokuuta Aston Gilla kohtasi kotikentällään, Helsingin Jätkäsaaressa, FC Kaski -joukkueen. Ottelu päättyi isäntien voittoon lukemin 7-0.

Maanantainen ottelu oli jälleen yksipuolinen näytös ja se nähtiin livenä somettaja Rapsun Twitch-kanavalta. Isännät tulittivat palloa kohti vastustajan maalitolppia, mutta lopulta Ilveksen entinen pelaaja Ilari Mettälä painoi vahvan vasemman jalan laukauksensa ohi FC Kasken maalivahdin.

Maalintekijä julkaisi kyseisen videon Instagram-tarinat -osioonsa, jossa saatesanoina komisteli: ”muutama lämäri”

Katso video tilanteesta:

Aki Jokisen upea haltuunotto ja volley:

Aston Gilla on tällä hetkellä sarjataulukon ykkössijalla 21 pisteellä. Toisena sarjataulukossa on Espoon KPK, joka on kahden pisteen takana.

Latest articles

Liittyvät artikkelit