PhantomL0rd voitti Twitchin oikeudessa – vahingonkorvaukset jäivät olemattomiksi!

Entinen Twitchin supertähti PhantomL0rd voitti Twitchin oikeudessa, mutta siltikin vahingonkorvauksista jäi uupumaan miltei 35 miljoonaa dollari, mitä striimaaja alun perin vaati.

Twitchistä bannattu James ‘PhantomL0rd’ Vargas on käynyt pitkän taistelun jättiyhtiö Twitchiä vastaan. Vuonna 2016 PhantomLord bannattiin Twitchistä, kun yhtiö sanoi hänen manipuloineen CS:GO Shuffle -uhkapelisivustolla, jonka PhantomLord omisti. 26-vuotias yhdysvaltalaistähti pelasi sivustolla useasti striimeissään ja tuntui voittavan aina suuria määriä, eli toisin sanoen Twitch syytti hänen johtaneen katsojia harhaan CS:GO:n skinipelaamisen suhteen.

Striimaaja kuitenkin kiisti kaiken ja haastoi Twitchin oikeuteen, vaatien jopa 35 miljoonan dollarin vahingonkorvauksia banneistaan. Oikeustaistelu alkoi vuonna 2019 ja päättyi vuoden 2021 huhtikuussa.

Loppujen lopuksi PhantomLord voitti oikeusjutun täysin ja sai Twitchiltä oikeudenkäyntiasiakirjojen mukaan 20,720.34 dollaria vahingonkorvauksia. Alkuperäisestä 35 miljoonan dollarin vahingonkorvausvaatimuksista jäi siis uupumaan melkoinen summa.

PhantomLord ei ollut kuitenkaan ainakaan Twitter-julkaisun perusteella kovin pettynyt.

– MINÄ VOITIN! Twitch hävisi kaiken, mukaan lukien petossyytten minua vastaan CS:GOShuffle-väitteistä! Tämä on voitto KAIKILLE striimaajille! Twitch ei voi kiusata, valehdella ja kohdella striimaajia epäreilusti niin kuin he ovat tehneet vuosia, PhantomLord kirjoitti Twitterissä.

Twitch ei ole ilmoittanut asiasta artikkelin kirjoitushetkellä julkisuuteen, eikä ole varmaa, onko yhtiö sitä edes tekemässä, sillä oikeusjuttu kääntyi heitä vastaan.

Lue uusimmat Striimaaja-artikkelit täältä.

Muista seurata meitä myös Instagramissa!

Lähde: Dexerto

Latest articles

Liittyvät artikkelit