PewDiePie ”eläkkeelle” YouTubesta – ”Minun ei koskaan enää tarvitse tehdä töitä”

Maailmankuulu tubettaja PewDiePie ”eläkkeelle” videoiden tekemisestä. Ruotsalaistähti kertoi päätöksestään itse Q&A-sessiossaan.

PewDiePie on myös monille ihmisille tuttu, vaikka he eivät YouTubea aktiivisesti seuraisikaan. 28-vuotias ruotsalaistubettaja on maailman tunnetuin itsenäinen vaikuttaja YouTubessa, mutta viime aikoina sisältöä on tullut katsottavaksi vähemmän kuin ennen.

PewDiePiella on yli 107 miljoonaa tilaajaa YouTubessa ja kanavalta löytyy paljon katsottavaa, mutta tulevaisuudessa kanavan sisällön aktiivisuus tippuu entisestään, hän paljasti 12. marraskuuta Q&A-sessiossaan.

Yksi faneista kysyi tähtitubettajalta hänen sisältönsä vähäisyydestä ja eläkkeelle jäämisestä.

– Bruh, minun ei koskaan enää tarvitse tehdä töitä. Minun ei tarvitse olla täällä [YouTubessa]. Ymmärrätkö? Olen jo eläkkeellä, päätin pari kuukautta sitten, että teen YouTubea hitaammin. Olen pahoillani, PewDiePie vastasi.

– Tämä tarkoittaa, että en lataa [videoita] niin usein kuin ennen olen. Päätin juuri, v*tut tästä. Olen eläkkeellä. Oletko huomannut mitään eroa?

”Eläkkeelle” jäämisestä huolimatta PewDiePie aikoo jatkaa sisällöntuottamista YouTubeen, mutta tahti ei tule olemaan ennallaan.

– Nautin todella paljon vuorovaikutuksesta faneihini. Tiedän, että se kuulostaa kliseeltä, ja kyllä, se todennäköisesti onkin, mutta se on totta. Luen edelleen kommentteja, rakastan videoiden tekemistä, rakastan videoiden kuvaamista, PewDiePie vastasi toiseen kysymykseen.

PewDiePie ”eläkkeelle” YouTubesta:

Lue tuoreimmat Tubettaja-artikkelit tästä.

Seuraa Feedi.fi myös instagramissa, saadaksesi tuoreimmat jutut suoraan omaan feediisi!

Kuva: PewDiePie YouTube

Latest articles

Liittyvät artikkelit