Muistatko nämä legendaariset suomituben helmet?

Moni varmasti muistaa Matti Nykäsen haastattelut ja Jutilan grillaukset, mutta onko mieleesi jäänyt nämä legendaariset suomituben helmet?

Vuosien varrella suomalaisessa tubeyhteisössä on nähty videoita laidasta laitaan. Perinteisten vlogien joukosta löytyy huima määrä tv-mokia, epäonnistuneita temppuja ja lausahduksia, jotka tunnetaan vielä tänäkin päivänä hyvin. Usein videon lataushetkellä ei julkaisijalla ole ollut tietoakaan, millaisen suosion se tulisi tulevaisuudessa saamaan.

Feedi.fi:n ”legendaariset suomituben helmet” -juttusarjassa mennään joka viikko ajassa taaksepäin ja katsotaan, mitä arkistojen kätköistä löytyy.

Muistatko jonkin legendaarisen suomituben helmen, mikä ei ole vielä päässyt listoillemme? Laita meille linkki videoon Instagramissa tai Facebookissa!

Ensimmäisenä listalta löytyy video, jonka iskulauseen olet saattanut kuulla aiemminkin. Video on parodia Hopeanuoli-sarjasta, ja sen suosituimmaksi lausahdukseksi on vuosien varrella jäänyt ”Pieniä vihreitä miehiä!”

Seuraavana vuorossa on oikea suomituben klassikkojen klassikko, jossa harmillisesti skeittaaja satuttaa itseänsä. Kaatumisessa ei onneksi käynyt pahemmin, vaan kipu keskittyikin hetkellisesti olkapäähän.

Suomalaiset ovat tunnetusti kovia kalastamaan, ja talvella kun järvet jäätyvät, on lähdettävä pilkille. Tästä legendaarisesta ”Kahden kilon siika” -huudahduksesta on ehditty tekemään jo monta musiikkikappalettakin.

Viimeisenä, muttei vähäisimpänä, ehkä yksi Suomen tv-historian mieleenpainuvimmista klipeistä. Ensin foorumeilla levinnyt, sittemmin meemiksikin muotoutunut ”Nyt anteeksi juon vettä”, on varmasti klippi, minkä toistamista välttelevät myös tämän päivän uutisankkurit.

Seuraavat klipin jälleen ensi viikolla! Ehdota videoita listalle:
FACEBOOKINSTAGRAMSÄHKÖPOSTI

Lue tuoreimmat viihde-artikkelit tästä.

Latest articles

Liittyvät artikkelit