MrBeast paljasti kaikkien aikojen kalleimman YouTube-videonsa summan!

MrBeast paljasti yksityiskohtaisesti The CouRage and Nadeshot Show -podcastissa suurimpien projektiensa aiheuttamat kustannukset.

Jimmy ’Mr Beast’ Donaldson tunnetaan hyvinkin mitä suurimmista haasteista ja rahamääristä, mitä hän upottaa videoihinsa. Kanavalla on yli 45 miljoonaa tilaajaa ja siitä huolimatta, että videot keräävät kymmeniä miljoonia katselukertoja, tuotantokustannukset ovat vain kokoajan nousussa.

Vuoden 2019 alussa Donaldson ja hänen kaverinsa söivät 10 000 dollarin arvoisen pihvin, joka herätti katsojien huomion. Tuota rahasummaa on vaikea enää verrata hänen nykyisiin tempauksiinsa.

Kun Nadeshot kysyy, että mikä on suurin summa rahaa, mitä hän on käyttänyt yhteen videoon, MrBeast vastaa epäilemättä ”suurin määrä varmaan oli 1,2 miljoonaa dollaria”.

”Me teimme, viimeinen joka ottaa käden pois miljoonasta dollarista, saa pitää sen -videon. Toiseksi sijoittunut sai 30 000 dollaria ja kolmas sai hyvän määrän vaihtorahaa. Myös videon järjestelyyn upposi noin 40 000 dollaria”.

2019 vuoden lopussa, meidän rahatilanteemme oli aika huono, joten kirjaimellisesti jouduimme vähän lainaamaan rahaa pystyäksemme jatkamaan kuvaamista”. Hän lisäsi.

Vaikka kaupallisten yhteistyövideoiden arvioidaan tuottavan hänelle jopa kuusi numeroisia lukuja, MrBeast paljasti, että suurin osa tuloista menevät suoraan hänen videoihinsa. ”Me mennään kovaa, pistämme kaiken takaisin videoihin.

MrBeast kertoo myös, miten hänen äitinsä oli alkuaikoina todella järkyttynyt rahamääristä ja he myös tappelivat asiasta kokoajan. Nadeshot utelee vielä, mitä tubettaja keksisi, jos hänellä olisi 100 kertaa enemmän rahaa. MrBeast tokaisee, että laittaisi varmaan 100 tubettajaa yksityiselle saarelle ja se kuka selviää pisimpään, saa pitää sen.

MrBeastin touhuja todellakin voi verrata isoihin TV-tason tuotantoihin ja 1,2 miljoonan dollarin video on huomattavasti isompi, kuin esimerkiksi joidenkin kotimaisten leffojen budjeti. Onko taustalla kuitenkin hurjat bitcoin tulolähteet, josta uutisoimme aikaisemmin.

Feedi.fi Instagramissa on tällä hetkellä arvonta, jossa voit voittaa 50 euron lahjakortin S-ryhmän kauppoihin! Käy osallistumassa arvontaan täältä.

Lue tuoreimmat Tubettaja-artikkelit tästä.

Kuva: 100 Thieves Youtube

 

Latest articles

Liittyvät artikkelit