MrBeast osti viisi myymälää tyhjiksi – rahaa paloi satoja tuhansia dollareita!

Jimmy ”MrBeast” Donaldson tempaukset YouTubessa kasvavat vain hurjemmistakin hurjemmiksi. Nyt yhdysvaltalaistubettaja osti viisi eri myymälää tyhjäksi.

Yli 50 miljoonaa tilaajaa pääkanavallaan omaava Jimmy ”MrBeast” Donaldson on käyttänyt YouTube-videoihinsa miljoonia euroja. Tuoreimmassa videossa tähtitubettaja osti vaateliikkeen, GameStopin, urheiluliikkeen, autokaupan ja ruokakaupan tyhjiksi.

Vaateliike

Ensimmäisenä MrBeast suuntasi vanhan miehen omistamaan vaateliikkeeseen, jonka hän tyhjensi rekka-autoon täysin. Hinnaksi kaikille tavaroille tuli miehen mukaan noin 75 000 euroa, mutta MrBeast päätti antaa hänelle 85 000 euroa. Kaikki vaatteet tubettaja lahjoitti hyväntekeväisyysjärjestölle, jotka jakavat ihmisille vaatteita.

GameStop

Seuraavana vuorossa oli kaikille tuttu pelikauppa, GameStop. Peliliike tyhjeni melkoista vauhtia, mutta lopullista hintaa kaikille videopeleille ja varusteille ei videolla paljastettu. MrBeast päätti ilahduttaa yhdysvaltalaislapsia paketoimalla pelejä ja tarvikkeita lahjapaketteihin ja jakamalla ne paikallisille lapsille, jotka niitä tarvitsevat.

Autoliike

MrBeast on useasti videoilla jakanut autoja kavereilleen seuraajilleen ja hyväntekeväisyyteen, mutta tällä kertaa hän ja hänen kaverinsa toimivat autokauppiaina. Porukka jakoi ilahdutti ihmisiä esittämällä autokauppiasta, mutta lopulta kertoi, että auto on täysin ilmainen. Autoihin MrBeast käytti luultavasti helposti yli 100 000 dollaria rahaa.

Urheilukauppa

Urheilukauppaan saavuttuaan MrBeast päätti ottaa yhteyttä paikallisiin urheiluvalmentajiin, jotka saivat tulla valitsemaan kaupasta kaiken, mitä he halusivat oman joukkueen pelaajilleen. Yksi mies valitsi muun muassa suojuksia amerikkalaisen jalkapallon pelaajille, kun useilla nuorilla ei ollut varaa edes ostaa omia harrastevälineitä.

Ruokakauppa

Viimeisenä vuorossa oli kaikista vaikein tehtävä, nimittäin paikallinen ruokakauppa. MrBeast ystävineen eivät onnistuneet omalla porukalla tyhjentämään edes yhtä kokonaista hyllyä kaupan tavaroista, joten paikalle hälytettiin yli tusina ihmisiä keräämään tarvikkeita kauppakärryihin. Lopulta MrBeast onnistui ostamaan puolet kaupan tuotteista, sillä aika yksinkertaisesti aika loppui kesken. Kaikki ruokatarvikkeet lahjoitettiin hyväntekeväisyyteen, josta ne jaetaan niitä tarvitseville.

Yhteensä kaikille tuotteille tuli hintaa monia satoja tuhansia dollareita, joista jokainen tuote meni hyväntekeväisyyteen. Videon loppupuolella MrBeast kertoo, ettei video ole tehty yhteistyössä kenenkään kanssa, joten kyseessä oli puhdas hyvän tahdon ele ja varmasti myös oman kanavan kasvastus.

Lue tuoreimmat Tubettaja-artikkelit tästä.

Käy tutustumassa myös Feedin TikTokkiin!

Kuva: MrBeast YouTube

Latest articles

Liittyvät artikkelit