Mikirotta ja Seksikäs-Suklaa mukaan Prisman reality-formaattiin – tätä et näe TV:stä!

Mikirotta ja Seksikäs-Suklaa ovat mukana Prisman järjestämässä Prismaster reality-formaatti -ohjelmassa, joka starttaa aivan juuri!

Hypermarketketju Prisma järjestää Primaster-nimisen reality-ohjelman, jossa kuusi kilpailijaa kilpailee Primasterin tittelistä.

Ohjelmassa mukana Mikirotan ja Seksikkään-Suklaan lisäksi ovat suomalaisille tutut: Shirly Karvinen, Eini, Kalle Palander, sekä Pilvi Hämäläinen.

Prisman järjestämä Primasters on yhdistys perinteistä reality-ohjelmaa ja nykyaikaista someviihdettä. Tapahtumia tullaan järjestämään yhteensä kolmessa kaupungissa ja niitä voi seurata kilpailijoiden sosiaalisista medioista sekä suorana paikan päällä.

Kuuden hengen porukka on jaettu kahden hengen ryhmiin:

Team 1: Shirly Karvinen ja Eini

Team 2: Kalle Palander ja Pilvi Hämäläinen

Team 3: Mikael ”Mikirotta” Sundberg ja Seksikäs-Suklaa

Kilpailijoiden menestystä mitataan Primaster-tehtävissä sekä siinä, mitä he tekevät esiintyjinä ja sisällöntuottajina parhaiten. Kilpailijat kuvaavat omat jaksonsa henkilökohtaisille somekanavilleen, joten katsojat voivat valita helposti oman suosikkinsa ja seurata hänen toimintaansa. Live-lähetykset löytyvät myös Prisman sosiaalisen median kanavista, ja mikäli et ehdi katsoa tapahtumia suorana, koosteet jokaisesta päivästä löytyvät Prisman Instagramista sekä Facebookista.

Aikataulu:

30.6. klo 12-18 Prisma Limingantulli Oulu

1.7. klo 12-18 Prisma Seppälä Jyväskylä

2.7. klo 12-18 Prisma Kaari Helsinki (finaali)

Lisätietoja löydät osoitteesta: https://www.prisma.fi/fi/prisma/prismaster.

Lue tuoreimmat viihdeuutiset täältä.

Latest articles

Liittyvät artikkelit