Valavuori teki oman katsojaennätyksensä – keskustelu transnaisten urheilusta veti ison määrän katsojia!

Aleksi Valavuori teki oman katsojaennätyksensä sunnuntai-iltana Twitch-kanavallaan, kun yhteensä yli 8 300 katsojaa oli samanaikaisesti linjoilla.

Aiemmin tällä viikolla Aleksi Valavuori kertoi oman mielipiteensä siitä, että hän ei hyväksy urheilussa transnaisten kilpailua naisten sarjoissa.

Heti oman mielipiteensä jälkeen Valavuori sai useita julkisia julkaisuja, jossa häntä kutsuttiin muun muassa transfoobiseksi ja homofoobiseksi.

Valavuoren tarkoituksena oli kertoa, että biologisesti mieheksi syntyneet omaavat enemmän fyysisiä ominaisuuksia vaikka sukupuoli olisikin korjattu, eikä hänen mielestä ole oikein, että sukupuolensa korjanneet vaihtavat miesten sarjoista naisten sarjoihin.

Muutaman päivän jälkeen Valavuori menetti 30 000 euron yhteistyön, kun somepersoonaa vastapuolella olevat ottivat yhteyttä Valavuoren yhteistyökumppaneihin.

Lue myös: Valavuori kunnioitti Maradonaa striimissään – vierailijana muun muassa legendan henkivartija!

Sunnuntai-iltana Valavuori piti tuttuun tapaansa Twitch-kanavallaan Valavuori-live -nimistä livelähetystä, jossa keskustellaan polttavista ajankohtaisista aiheista, ja tietenkin tällä kertaa luvassa oli juurikin aiemmin tällä viikolla isosti esillä ollut kohu.

Valavuoren lisäksi livelähetyksessä vieraili squash-pelaaja Emilia Soini, jääkiekkolegenda Teemu Selänne ja Valavuori-liven vakiokasvo Kalle Palander.

Soini ja Selänne kertoivat livelähetyksessä avoimesti omat mielipiteensä, mutta Palander mietti sanojaan tarkemmin ja vaikutti siltä, että hän pelkäsi tuoda ilmi omaa mielipidettään.

Lähetyksen aikana Valavuori iski ennätyksensä rikki, kun suoraa lähetystä oli samanaikaisesti katsomassa yhteensä huikeat 8 351 katsojaa. Yhteensä lähetyksessä on käynyt 39 315 katsojaa ja noin kaksituntinen show on katsottavissa myös jälkilähetyksenä, jonka pääset katsomaan tästä.

Artikkelikuva: Valavuori Twitch

Latest articles

Liittyvät artikkelit