Mikä on Pedro-trendi TikTokissa? Tanssiva pesukarhu valloitti somen

Pedro-trendi TikTokissa on valloittanut alustan ja saanut käyttäjät ympäri maailmaa tanssimaan. Trendin taustalla on italialaisen Raffaella Carràn Pedro-kappale, jonka EDM-remixin ovat luoneet saksalaiset tuottajat Jaxomy ja Agatino Romero. Videossa, jossa pesukarhu nimeltä Ginger tanssii pyörivän kameran edessä, on jo kerännyt miljoonia katselukertoja ja inspiroinut käyttäjiä luomaan omia versioitaan.

Uusi villitys TikTokissa

TikTokin maailmassa trendit syntyvät ja kuolevat nopeammin kuin ehtii päivittää sovelluksen, mutta harvat niistä saavat yhtä laajan vastakaikun kuin uusin hitti: Pedro-trendi. Tämä tanssiva pesukarhu nimeltä Ginger on vienyt somekäyttäjien sydämet myrskyn lailla, innostaen tuhansia lemmikinomistajia osallistumaan hauskalla ja yhteisöllisellä tavalla.

Mistä Pedro-trendi sai alkunsa?

Kaikki alkoi, kun Ginger-pesukarhun tanssivideo ladattiin TikTokiin. Videolla pesukarhu heiluttaa tassujaan EDM-version tahtiin kappaleesta Pedro, jonka ovat remiksanneet saksalaiset tuottajat Jaxomy ja Agatino Romero. Alun perin italialaisen laulajan Raffaella Carràn esittämä kappale on saanut uuden elämän tässä viraali-ilmiössä.

Lemmikit tähtinä

Pedro-trendi ei rajoitu vain yhteen pesukarhuun. TikTok on täyttynyt videoista, joissa niin koirat kuin kissatkin – ja joskus jopa kanit ja linnut – tanssivat omistajiensa kanssa. Kukin video on yksilöllinen, mutta yhdistävä tekijä on lemmikkien iloinen energia ja tarttuva musiikki, joka saa jalan väpättämään.

Yhteisön luova panos

Pedro-trendin suosio on räjähtänyt, ja TikTokissa hashtagilla #Pedro on jo yli puoli miljoonaa videota. Yksi erityisen suosittu video on koira nimeltä Diego, jonka tanssiesitys on kerännyt yli 100 miljoonaa katselukertaa. Käyttäjät ympäri maailmaa ovat omaksuneet trendin, tuoden omaa luovuuttaan ja iloaan yhteisöön.

Kuinka osallistua Pedro-trendiin?

Osallistuminen on yksinkertaista: lataa TikTok, etsi ”rotating circle” -tehoste ja ala tanssia lemmikkisi kanssa. Musiikki lisätään automaattisesti, joten voit keskittyä pitämään hauskaa ja luomaan unohtumattomia hetkiä.

Pedro-trendi on loistava esimerkki siitä, kuinka sosiaalinen media voi yhdistää ihmisiä ympäri maailman jakamaan iloa ja naurua. Se osoittaa, että joskus kaikkein yksinkertaisimmat ideat voivat sytyttää suurimman innostuksen ja luoda yhteisöllisyyttä, joka kestää pitkään.

Alta voit katsoa alkuperäisen Pedro-videon. Katso myös artikkelistamme vanhat, vuoden 2021 kuumimmat TikTok-trendit.

@pedrotheracoon

Hi all. Looking for friends 🥹🦝❤️ #pedro #meme #racoon #waschbär

♬ Pedro – Jaxomy & Agatino Romero & Raffaella Carrà

Latest articles

Liittyvät artikkelit