Miespuolinen henkilö kurkki ikkunasta – yrittikö Twitch-striimaaja saada suosiota karmivan asian valehtelulla?

Twitch-striimaaja AZRA julkaisi viime viikolla Twitter-tilillään kuvan, jossa miespuolinen henkilö kurkisti hänen talonsa sisään kesken livelähetyksen. 

Naispuoliset Twitch-striimaajat ovat ennenkin kokenut ahdistavia ja kauhistuttavia tilanteita stalkkereiden toimesta, joten kyseessä voi todellakin olla aito tilanne, mutta muutamat kommentit ovat aiheuttaneet epäilyksen AZRAn väitökselle.

AZRAn Twitter-postaus sai fanit heti huolestumaan hänen hyvinvoinnistaan. Kuvan lisäksi saatetekstinä AZRA kirjoitti: ”Hullu asia tapahtui striimissä. Luulin, että chatti trollasi minua. En vieläkään tiedä kuka tämä mies on, mutta hän on seurannut minua ikkunani läpi.”

Monet olivat todella huolissaan AZRAsta, mutta muutamien kommentit ovat saaneet aikaan epäilyn, joka viittaisi siihen, että striimaaja olisi järjestänyt asian striiminsä suosion kasvamiseksi.

– Hän laittoi Twitch-lähetyksen heti päälle, kun hän twiittasi tämän, ilmeisesti suunniteltu, yksi kirjoitti kommenteissa.

– Tämä on hänen ystävänsä. Hän käski hänen olla siellä (ikkunan takana), jotta ihmiset huomaisivat hänet ja tämä loisi suuren tarinan, toinen epäilijä kirjoitti.

AZARA julkaisi tosiaan kuvan miehestä Twitter-tilillään ja liitti samalla kommenttiosioon oman Twitch-kanavansa, joka oli sillä hetkellä livetilassa. Monet striimaajan faneista toivovat, että kuva olisi väärennetty, koska silloin hän ei olisi vaarassa.

Lue uusimmat striimaaja-artikkelit täältä.

Käy tutustumassa Feedin TikTokkiin!

Kuva: AZRA  YouTube

Latest articles

Liittyvät artikkelit