Logan Paulin kartanoon murtauduttu – eikä ollut ensimmäinen kerta

Logan Paulin kartanoon murtauduttu jälleen kerran. Sama kohtalo on osunut sometähden kohdalle jo pari kertaa aikaisemminkin.

Logan Paul on yksi Youtuben suosituimmista sisällöntuottajista. Internet-kuuluisuus ei kuitenkaan ole pelkkää herkkua, vaan kuuluisuus tuo mukanaan herkästi myös niitä ei niin toivottavia ilmiöitä. Nimittäin Paulin Kalifornian osavaltiossa, tarkemmin Los Angelesin kaupungissa sijaitseva kartano on joutunut todennäköisesti murron kohteeksi tai vähintäänkin tontille on nähty tunkeutuvan ulkopuolinen henkilö ilman lupaa.

12. lokakuuta tuli tietoon uutinen, että Paulin kartanoon olisi mahdollisesti murtauduttu, kuten Drama Alertin jakama älypuhelimen videokuva osoittaa. Videolla asukkaat kertovat poliisille, että joku olisi hypännyt luvatta kartanon lukittujen porttien yli sisäpuolelle.

Logan Paulin kartanoon murtauduttu jälleen kerran.

Paul itse ei ole vielä vahvistanut murtoa sosiaalisen median kautta. Jos Paulin kartanoon todella murtauduttiin, se olisi kaukana ensimmäisestä kerrasta. Vuonna 2018 Paul nimittäin suoritti kansalaispidätyksen, kun tuntematon henkilö tunkeutui hänen asuntoonsa ja nukahti sohvalle ladatessaan puhelintaan.

Kesällä 2019 Paul joutui antamaan julkisen lausunnon, kun joku hänen astetta hullumpi fani oli yrittänyt päästä sisälle samaiseen kartanoon kaikin keinoin. Hän oli rimputtanut portin ovikelloa, ja yrittänyt päästä tunkeutumaan tontille aidan yli.

Lue tuoreimmat Tubettaja-artikkelit tästä.

Seuraa Feedi.fi myös Instagramissa, saadaksesi tuoreimmat jutut suoraan omaan feediisi!

 

Latest articles

Liittyvät artikkelit