Lakko paljasti omien videoiden tienestit – lähes puoli miljoonaa euroa!

Lakko paljasti, kuinka paljon tubettaminen on tuottanut hänelle rahaa yhdeksän vuoden aikana 700 000 tilaajan spesiaalivideolla.

Eric ”Lakko” Savolainen on yksi suosituimmista suomalaistubettajista, jotka tuottavat sisältöään suomeksi. Yhdeksän vuoden aikana kanavalle on kertynyt yli 700 000 tilaajaa sekä melkein 320 miljoonaa näyttökertaa. Pääasiassa kanavan sisältö koostuu pelivideoista, mutta hän on myös tehnyt vlogeja sekä kappaleita.

700 000 tilaajaa hän on juhlistanut julkaisemalla koko viikon aikana joka päivä uuden videon, jossa hän on palannut tekemään vanhoja pelisarjojaan, esimerkiksi pelaamalla satunnaisia pelejä.
Nyt sunnuntaina päättynyt spesiaaliviikko päättyi hänen pitämään Q&A videoon, johon varten oli kerääntynyt yli 6 700 kommenttia.

Videon kysymyksiin lukeutuvat, miksi hän päätti aloittaa tubettamisen, mitä noloja tilanteita tubettajalle on sattunut sekä, mitä hyviä puolia ja huonoja puolia julkisuudesta on. Ehkä kiinnostavin kysymys iskeytyy videon loppuun, kun hän paljastaa, paljonko hän tekee rahaa videoiden tekemisestä.

Lakko paljasti YouTuben sisältä tilastoista, että hänen arvioidut tulonsa tällä viikolla ovat vajaa 3 000 dollaria. Lisäksi hän näyttää koko kanavansa ajalta tilastot, näyttää, että tubettaja on ruvennut tienaamaan rahaa noin vuonna 2015 ja että kokonaistulot olisivat 464 835 dollaria yhdeksän vuoden ajalta. Lakko kuitenkin painottaa, että kyseessä on arvioidut tulot ja ovat hieman yläkanttiin.

Verotietojen mukaan Lakko kuittasi vuonna 2019 101 894 euron ansiotulot. Tähän lukeutuu varmasti Posse-viihdeohjelman tähdittäminen JuusoHerbalisti” Karikuusen kanssa, sekä yhteistyövideot.

Lue tuoreimmat Tubettaja-artikkelit tästä.

Seuraa Feedi.fi myös instagramissa, saadaksesi tuoreimmat jutut suoraan omaan feediisi!

Kuva: Lakko YouTube

Latest articles

Liittyvät artikkelit