Joona Hellman testasi – pystyykö ihminen elämään synnyttämättä jätettä?

Joona Hellman testasi uudella Youtube-videollansa kuinka eläminen viikon ajan onnistuu, kun yrittää tuottaa mahdollisimman vähän jätettä!

Tubetähti ja somevaikuttaja Joona Hellman testaa uudella mielenkiintoisella Youtube-videolla ”zero waste” elämäntyyliä. Zero Waste Finland ry:n verkkosivujen mukaan ”zero waste” on ajattelutapa joka kannustaa vähentämään jätettä ja tavoittelemaan sellaista elämäntapaa, jossa jätettä ei syntyisi ollenkaan. Jätteellä tarkoitetaan kaikkea, mitä ei voi kierrättää ja joka päätyy lopulta poltettavaksi eli toisin sanoen energia- ja sekajätettä.

Videolla Hellman käy läpi lukuisia pointteja ja vinkkejä, kuinka jokainen itse pystyy vaikuttamaan omaan kulutuskäyttäytymiseensä ja kierrätykseen. Hellman esimerkiksi näyttää videon alussa kuinka tehdä biojätepussi sanomalehdestä ja mitä jokainen voi tehdä toisin kauppareissulla, jotta lopputulos olisi mahdollisimman vähän ympäristöä ja luontoa kuormittava.

– Minkä mä olen oppinut tässä haasteessa on se, että paras jätehän on se jäte mitä ei edes synny. Eli tarkotushan on päästä siihen pisteeseen, että mahdollisimman vähän syntyy ees sitä jätettä. Lähtee ees pienistä teoista tekemään ja alkaa jotenki vähän ees yrittää ja altistaa itteään sille, että muuttais niitä toimintatapoja, Hellman pohtii videolla.

Joona Hellman testasi uudella Youtube-videollansa zero waste elämäntyyliä:

 

Feedi.fi Instagramissa on tällä hetkellä arvonta, jossa voit voittaa 50 euron lahjakortin S-ryhmän kauppoihin! Käy osallistumassa arvontaan täältä.

Lue tuoreimmat Tubettaja-artikkelit tästä.

Kuva: Joona Hellman YouTube

 

Viimeisimmät artikkelit

Liittyvät artikkelit