Haluatko kuulla rikkaiden ihmisten ongelmia? Sodapoppin tienasi vahingossa 10 000 dollaria

Twitch-striimaaja Sodapoppin paljasti äskeisessä lähetyksessään tienanneensa vahingossa 10 000 dollaria.

Kuten useat muutkin sisällöntuottajat, myy myös Chance ”Sodapoppin” Morris striiminsä sivussa oheistuotteita, kuten t-paitoja ja muita vaatekappaleita.

Vaikka saattaa kuulostaa oudolta, että joku haluaisi välttää oheistuotteillaan rahan tekemistä, oli tämä Sodan idea uusimman tuote-eränsä kanssa.

Hän kertoi uusien paitojensa myynnille olevan kaksi vaihtoehtoa: Joko myydä ne 9 dollarin hintaan, tai 12 dollarin hintaan -40% alennuskoodin kanssa, joka tekisi niistä loppupeleissä halvempia. Katsojat äänestivät vaihtoehdoista jälkimmäistä.

Kaikki ei mennyt kuitenkaan suunnitelmien mukaisesti, hänen ystävänsä Malenan julkaistua uudesta tuote-erästä video, täysin tietämättömänä olemassa olevasta alennuskoodista.

– Haluatko kuulla rikkaiden ihmisten ongelmia? Malena teki tämän videon, ja hän ei tiennyt alennuskoodin olemasssa olosta, joten tienasin 10 000 dollaria koska ihmiset eivät tienneet siitä. Olen nyt vihainen asian takia, Sodapoppin kertoi striimissään.

Koska vahingossa tehty 10 000 dollaria ei ole yleensä asia josta ihmiset ovat suutuksissaan, sai se katsojissa aikaan oikein makeat naurut.

Ja onneksi, Soda voi lahjoittaa ylimääräisen kymppikilonsa nyt vaikka haluamaansa hyväntekeväisyyteen.

Lue uusimmat striimaaja-artikkelit täältä.

Käy tutustumassa Feedin TikTokkiin!

Latest articles

Liittyvät artikkelit