GTA RP on valtava Suomessa sekä maailmalla – jopa LeBron James ja Travis Scott pelaavat!

GTA RP on valtava Suomessa sekä maailmalla ja sen näkee siitä, että maailman suurimmatkin supertähdet ovat liittyneet mukaan pelaamaan.

Roolipelaaminen Grand Theft Auto -peleissä on noussut striimaajien, katsojien ja ihan yksittäisten pelaajien suosikeiksi viime vuosien aikana.

Suomessa useat isot striimaajat, kuten Lärvinen, Jyppey, Virta ja TurunPug vetävät tuhansia katsojia omien roolihahmojensa seurantaan. Muun muassa Jyppey tekee myös YouTube-kanavalleen videoita hahmostaaan, Din Viiselista. Jaksot ovat keränneet hyvän suosion ja katsojien vastaanotto on ollut haluttua.

Joonas ”Virta” Virta kertoi Feedin haastattelussa helmikuussa, että hän uskoo GTA RP:n tullut jäädäkseen SuomiTwitchiin.

– Alustavasti se on aina on ollut semmonen buumi, mutta nyt se on kasvanut niin paljon, että se on tullut jäädäkseen. Kesällä tulee varmasti vähän rauhoittumaan ja syksyllä uskon, että tulee taas takaisin, Virta totesi.

Lue lisää: Haastattelussa Joonas “Virta” Virta – “Mä aion järjestää SuomiTwitch Awardsit”

GTA RP on noussut Pohjois-Amerikassa jälleen isoon suosioon

Pohjois-Amerikasta löytyy tyylinsä mukaan myös enemmän palvelimia, joissa pelaajat roolipelaavat omia hahmojaan. Näille peliservereille on tänä päivänä eksynyt myös maailmankuuluja julkisuuden henkilöitä, kuten NBA-tähdet Kevin Durant, Anthony Davis ja LeBron James.

Maalikuussa Durant kertoi Twitter-tilillään pelaavansa GTA RP:tä ja kutsui miljoonat seuraajat myös serverille pelaamaan.

Musiikki maailman puolelta, suosittu rap-artisti Travis Scott on myös kertonut julkisesti pelaavansa GTA RP:tä. Hän pelaa yhdessä useiden yhdysvaltalaisten sisällöntuottajien kanssa.

Tästä voimmekin päätellä, että useat supertähdet ovat varmasti tuoneet lukuisille peliservereille ison massan mukaan pelaamaan, jonka myötä pelin suosio on kasvanut ja jatkaa kasvamistaan.

Lue uusimmat striimaaja-uutiset täältä.

Artikkelikuva: Rockstar

Latest articles

Liittyvät artikkelit