Taylor Swiftin kappale ”thanK you aIMee” aiheutti Kim Kardashianin seuraajakadon

Taylor Swiftin tuorein albumi, The Tortured Poets Department, on herättänyt valtavasti huomiota ympäri maailmaa, mutta erityisesti yksi kappale on noussut otsikoihin – thanK you aIMee. Monien spekulaatioiden mukaan tämä biisi on suunnattu Kim Kardashiania vastaan, mikä on johtanut merkittävään seuraajamäärän laskuun Kardashianin Instagram-tilillä.

Yhdysvaltalainen laulaja-lauluntekijä Taylor Swiftin vastikään ilmestynyt albumi, The Tortured Poets Department, on herättänyt valtavasti huomiota ympäri maailmaa. Artistin tuorein levy on rikkonut Spotifyn ennätyksiä yli 300 miljoonalla kuuntelukerralla julkaisupäivänään, mutta erityisesti yksi kappale on noussut otsikoihin – thanK you aIMee. Monien spekulaatioiden mukaan tämä biisi on suunnattu Kim Kardashiania vastaan, mikä on johtanut merkittävään seuraajamäärän laskuun Kardashianin Instagram-tilillä.

Tausta riidalle

Riidan juuret juontavat vuoteen 2016, kun Kim Kardashianin silloinen aviomies, Kanye West, julkaisi kappaleen Famous. Biisin sanoituksissa West viittasi Swiftiin tavalla, joka sai aikaan suuren kohun. Kardashian puolusti miestään julkaisemalla puhelinkeskustelun, jossa Swift näytti hyväksyvän kyseiset lyriikat. Swift kuitenkin kiisti tämän julkisesti, mikä johti #TaylorSwiftIsOverParty-hashtagin trendaamiseen ja laajaan negatiiviseen palautteeseen Swiftiä kohtaan.

”thanK you aIMee” ja sen vaikutukset

Taylor Swiftin kappale thanK you aIMee on albumin 24. raita, ja laulaja ei tällä pelkästään käsittele vanhaa riitaa, vaan myös kiittää metaforisesti Kardashiania, mikä herättää kysymyksiä kappaleen todellisista inspiraation lähteistä. Lyriikoissa viitataan menneisyyden haasteisiin ja henkilökohtaiseen kasvuun, joka on seurannut näistä konflikteista. Swiftin faneja on innostanut erityisesti se, kuinka biisin kirjaimet muodostavat Kardashianin nimen ja viittaavat suoraan häneen.

Seuraajien menetys

Kim Kardashianin Instagram-seuraajamäärä on laskenut huomattavasti albumin julkaisun jälkeen. Aikaisemmin 364,3 miljoonaa seuraajaa omaava tähti on menettänyt yli 120 000 seuraajaa muutamassa päivässä. Fanit ovat tulkinneet biisin sanat ja osoittaneet tukensa Swiftille kommentoimalla Kardashianin julkaisuja viittauksin thanK you aIMee -kappaleeseen.

Yhteenveto

Vaikka Kardashian ei ole vielä kommentoinut kappaleen mahdollista vaikutusta häneen, on selvää, että Swiftin musiikki puhuttelee yhä laajaa yleisöä ja herättää tunteita puolesta ja vastaan. Riippumatta siitä, onko thanK you aIMee suora hyökkäys vai taiteellinen ilmaisu, Swiftin kyky käsitellä julkista riitaa musiikkinsa kautta on jälleen kerran osoittanut hänen vaikutusvaltansa popkulttuurissa.

Alta voit tsekata kappaleen lyriikkavideon.

Latest articles

Liittyvät artikkelit