Ethän ole unohtanut näitä suomituben helmiä?

On taas se aika viikosta, kun katsastetaan, mitä arkistojen kätköistä löytyy. On aika jälleen listata suomituben helmiä!

Vuosien varrella suomalaisessa tubeyhteisössä on nähty videoita laidasta laitaan. Perinteisten vlogien joukosta löytyy huima määrä tv-mokia, epäonnistuneita temppuja ja lausahduksia, jotka tunnetaan vielä tänäkin päivänä hyvin. Usein videon lataushetkellä ei julkaisijalla ole ollut tietoakaan, millaisen suosion se tulisi tulevaisuudessa saamaan.

Feedi.fi:n “legendaariset suomituben helmet” -juttusarjassa mennään joka viikko ajassa taaksepäin ja katsotaan, mitä arkistojen kätköistä löytyy.

Muistatko jonkin legendaarisen suomituben helmen, mikä ei ole vielä päässyt listoillemme? Laita meille linkki videoon Instagramissa tai Facebookissa!

Aloitetaan tällä viikolla lauluesityksellä. Monille varmasti tuttu kertosäe, ”Paardit ovat parhaat”, on jäänyt soimaan päähän useammankin kerran.

Lyhyesti ja ytimekkäästi, varmasti suomituben tunnetuin lausahdus.

Aina ei ole televisiojuontajallakaan hyvä päivä. Tätä klippiä käytetään varmasti nykyisten peli-ohjelmien koulutustilaisuuksissa.

Varmasti kaikkien aikojen tunnetuin ilme on saanut alkunsa tästä Kummeli-pätkästä.

Uusia suomituben helmiä jälleen ensi viikolla! Ehdota videoita listalle:
FACEBOOK – INSTAGRAM – SÄHKÖPOSTI

Lue tuoreimmat viihde-artikkelit tästä.

Latest articles

Liittyvät artikkelit