Borat esiintyy Twitchissä ensimmäistä kertaa tänä yönä DrLupon kanssa

Borat esiintyy Twitchissä ensimmäistä kertaa aamuyöllä Suomen aikaa, kun kazakstanilainen toimittaja on mukana pelaamassa DrLupon kanssa.

Sacha Baron Cohen keksimä Borat -hahmo on yleensä se, mistä kaikki tietävät Kazakstanin. Vaikka Borat -elokuva on kansainvälisesti palkittu ja arvostettu komediaelokuva, on hahmo samalla hyvin kiistanalainen ja on aiheuttanut ärtymystä muun muassa Kazakstanin hallitukselle, joka pitää Boratin komiikkaa pilkkana Kazakstania kohtaan.

Niille, jotka eivät ole vielä nähneet aikaisemmin Borattia: Kyseessä on pseudodokumenttielokuva, jossa Sacha Baron Cohen hahmo teeskentelee olevansa kazakstanilainen toimittaja, joka lähetetään Yhdysvaltoihin kuvaamaan dokumenttielokuvaa maansa kansalaisia varten. Vuonna 2006 julkaistu Borat -elokuva saa nyt muutaman päivän sisään jatko-osan, kun Borat 2 saa ensi-iltansa Amazon Primessä 23.10.

Näyttelijä Seth Rogen väittää nähneensä uuden elokuvan jo noin kuusi kertaa ja sanoi, että hän ”ei malta odottaa katsoa sitä seitsemättä kertaa”. Hän kuvaili sitä ”hulluksi ja upeaksi” ja uskoo, että siinä on ”muutamia hauskimpia kohtauksia, joita ei ole aikaisemmin elokuvassa”.

Mutta ei siinä vielä kaikki. Osana elokuvan mainoskampanjaa, Borat esiintyy Twitchissä ensimmäistä kertaa tänä yönä DrLupon striimissä.

Vielä ei ole kerrottu, mitä pelejä Borat ja DrLupo tulevat pelaamaan. Viime aikoina DrLupo ollaan nähty pelaamassa muun muassa 7 Days To Die, Escape from Tarkov ja Genshin Impact -pelejä. Voi olla myös, että Among Us astuu kuvioihin jossain vaiheessa iltaa.

Striimi alkaa yhden aikaan yöllä Suomen aikaa DrLupon kanavalla, johon pääset tästä.

Katso uuden Borat -elokuvan traileri tästä!

Lue uusimmat striimaaja-artikkelit täältä.

Seuraa Feedi.fi myös instagramissa, saadaksesi tuoreimmat jutut suoraan omaan feediisi!

Viimeisimmät artikkelit

Liittyvät artikkelit