AndyPyro tienannut talosta päästyään jo puolet Big Brotherin voittosummasta – ”Se on mun mielestä rehellisyyttä”

AndyPyro tienannut Big Brother talosta päästyään jo noin 15 000 euroa, kokenut striimaaja paljasti livelähetyksessään torstaina.

Anssi ”AndyPyro” Huovinen on aloittanut striimaamisen Big Brother talosta päästyään huikealla menestyksellä. Noin viikon aikana suomalainen striimaaja keräsi valtavat katsojamäärät Twitch-kanavalleen. Kanavalla vietettiin muun muassa aikaa 9,31 miljoonaa katseluminuuttia

AndyPyro sijoittui Big Brotherissa neljänneksi ja vietti aikaa talossa finaalipäivän loppumetreille saakka.

Torstai-iltana AndyPyro paljasti lähetyksessään palkkojen tulleen maksuun.

– Perkele, mulle on palkat maksettu. Mitä mä oon ollu nyt 9 päivää duunissa ja oon mä kohta tienannut 15 000, kyllä kelpaa.

Suomen suosituin striimaaja ei kävele samaa polkua useiden suomalaisten kanssa, jotka ovat raha-asioistaan todella vaitonaisia. AndyPyro puolestaan jakoi tulonsa melko avoimesti ja sanoi sen olevan ”rehellisyyttä”.

– Okei kyllä mä nyt ymmärrän, miks mua pidetään vähän ylimielisenä,mutta toi on hauskaa, siis toi on huumorilla, huumorilla on ihan kiva vetää noit juttuja. Se on mun mielestä rehellisyyttä.

Lue myös: Tommy Fury perui ottelunsa Jake Paulia vastaan – “Fury on nyrkkeilyn isoin ämmä”

Kuva: OfficialAndyPyro Twitch

Latest articles

Liittyvät artikkelit