Sentinels voittoon Valorant Masters Reykjavik -turnauksessa – joukkue ei hävinnyt karttaakaan koko turnauksessa!

Sentinels voittoon Valorant Masters Reykjavik -turnauksessa, kun sunnuntai-iltana Nikita ”derke” Sirmitevin tähdittämä Fnatic taipui kartoin 3-0.

Ensimmäinen Valorantin kansainvälinen LAN-turnaus saatiin päätökseen sunnuntaina. Finaalissa toisistaan mittaa ottivat pohjoisamerikkalainen Sentinels ja eurooppalainen Fnatic. Finaalin jokainen kartta oli todella tasainen, mutta Sentinels pystyi taistelemaan tärkeimmät kierrokset nimiinsä.

Sentinels voitti finaalin lukemin (14–12 Split, 16–14 Bind, 13–11 Haven).

Tyson ”TenZ” Ngon tähdittämä Sentinels pelasi koko turnauksen aikana neljä ottelua, joiden aikana joukkue ei hävinnyt yhtäkään karttaa. Fnatic oli lähellä rikkoa Sentinelsin täydellisen turnauksen, mutta näin ei lopulta käynyt.

Turnauksen parhaimmaksi pelaajaksi valittiin Sentinelssissa lainalla oleva kanadalainen supertähti TenZ, joka oli myös finaalin paras pelaaja 79 tapolla ja 61 kuolemalla.

Sentinels kuittasi voitosta 200 000 dollaria ja 400 VCT-pistettä. Puolestaan toiselle sijalle sijoittunut Fnatic joutui tyytymään 100 000 dollariin ja 350 pisteeseen.