YouTube jatkaa kilpailua Twitchin kanssa – Liveen vain tilaajille tarkoitettu chatti

YouTube jatkaa kilpailua Twitchin kanssa, kun YouTuben pelijohtaja Ryan Wyatt twiittasi uudistuksesta samalla myös lupailen uusia ominaisuuksia.

YouTubessa striimaaminen jatkaa kehittymistään palvelun kilpailessa Twitchiä vastaan. YouTuben pelijohtaja Ryan Wyatt julkaisi Twitteriin, että palvelu on lisännyt kokeiluun kauan odotetun vaihtoehtoisen vain tilaajia koskevan chatin, joka on jo tuttu Twitchistä.

Henkilöt, jotka eivät ole tilanneet kyseistä kanavaa, eivät vaan voi jatkossa hypätä kirjoittamaan ja häipymään pois paikalta, sillä tubettajat voivat nyt halutessaan määrittää chatin keskustelijat.

Keskustelijat voidaan myös määrittää sen perusteella, kuinka kauan katsoja on ollut kyseisen kanavan tilaajana. Teoreettisesti on siis mahdollista pitää lähetyksen aikana ”hardcore” -fani chatteja, joka on auki vain tilaajille, jotka ovat olleet useamman vuoden kanavan tilaajia. Vain tilaajat -ominaisuus on kuitenkin vielä betassa, joten kokeiluvaiheessa oleva toiminto voi välillä myös tökkiä.

https://twitter.com/Fwiz/status/1390439746841681929?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1390439746841681929%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.dexerto.com%2Fentertainment%2Fyoutube-launches-subscriber-only-chat-more-on-the-way-rival-twitch-1568291%2F

 

Uudistuksen jälkeen monet ehdottivat uusia ominaisuuksia, kuten lahjoitettuja tilauksia ja raideja, mitä Twitchissä nähdään hyvin paljon. YouTuben pelijohtaja Ryan Watt vastasi kommentteihin sanomalla, että lisää ominaisuuksia on tulossa.

YouTube jatkaa kilpailua Twitchin kanssa livelähetysten alustana, mutta vain aika näyttää, pystyykö YouTube syrjäyttämään Twitchin suosion striimaus alustana.

Lue tuoreimmat tubettaja-artikkelit tästä.

Käy seuraamassa meitä myös Instagramissa!

Latest articles

Liittyvät artikkelit