TwitchCon 2020 on peruttu – tilalle virtuaalinen GlitchCon-tapahtuma!

Twitch julkaisi järjestävänsä peruutetun TwitchCon 2020-tapahtuman tilalla täysin virtuaalisen GlitchCon-tapahtuman!

Vuosi 2020 on ollut myrkkyä monille toimialoille. Esimerkiksi monet ravintolat ja hotellit sulkevat oviansa ja ihmisiä on jouduttu lomauttamaan ja irtisanomaan, jopa Suomessa. Tämä vuosi on ollut myös livetapahtumille jotain aivan uutta, sillä rajoitusten vuoksi suurin osa tapahtumista on jouduttu perumaan tai siirtämään kokonaan verkkoon. Näyttää siltä, että myös TwitchCon 2020 kokee saman kohtalon 2. päivä marraskuuta tehdyn ilmoituksen perusteella.

TwitchCon on se kerran vuodessa järjestettävä tapahtuma, jossa voit nähdä maailman parhaat striimaajat samassa paikassa samaan aikaan. Tapahtuma on ollut suoranainen kultakaivos sisällön tuottamiselle ja katsojalle taas kultakaivos tämän sisällön kuluttamiselle. Tämä kaikki kuitenkin muuttuu tänä vuonna, sillä Twitch on ilmoittanut peruvansa fyysisen tapahtuman vallitsevan tilanteen vuoksi ja siirtävänsä sen kokonaan verkkoon nimellä GlitchCon.

TwitchConin siirtyminen kokonaan verkkotapahtumaksi on siinä mielessä mielenkiintoinen tapaus, koska se on ainoa hetki vuodesta, jolloin katsojat ovat pystyneet oikeastaan edes toivomaan tapaavansa lempi striimaajansa. Tänä vuonna se ei tietenkään ole mahdollista, joten jännä nähdä mitä Twitch on keksinyt GlitchConin osalta. Toivottavasti saamme siitä tietoa ennen tapahtumapäivää, joka on 14. marraskuuta.

Matkustusrajoituksien takia monet fanit eivät olisi edes pystyneet matkustamaankaan paikanpäälle TwitchConiin, joten ainakin GlitchCon antaa kaikille tasapuoliset mahdollisuudet osallistua tapahtumaan verkon välityksellä.

Lue tuoreimmat viihde-artikkelit täältä.

Seuraa Feedi.fi myös instagramissa, saadaksesi tuoreimmat jutut suoraan omaan feediisi!

Kuva: Twitch

Latest articles

Liittyvät artikkelit