Twitch-striimaaja kerää rahaa hylättyjen kissojen pelastamiseksi – nämä kuvat sulattavat sydämesi!

Pieni Twitch-striimaaja nimeltään Derogero kerää rahaa maksaakseen hylättyjen kissojen eläinlääkärikuluja, sekä rakentaakseen heille suojapaikan talvea varten.

Jokaisen striimaajauutisen ei tarvitse kertoa Twitchin suurimmista tähdistä, tai sivuston tuoreimmasta draamasta. Välillä on myös hyvä vilkaista pienempien striimaajien kanaville, joka monesti päätyy olemaan sydäntä lämmittävä kokemus.

Hyvä esimerkki tästä on 1400 seuraajaa kanavallaan pitävä Derogero, joka kerää rahaa hylättyjen kissojen hyväksi.

Mutta mistä kaikki sai alkunsa?

– Vanhempani muuttivat yhteen kylään ja huomasivat että heidän talonsa vieressä asuu useita hylättyjä/kodittomia kissoja, Derogero kertoi.

– Kukaan kyläläisistä ei tee asialle mitään, joten minun tavoitteeni on kerätä tarpeeksi rahaa, jotta nämä kaikki kodittomat kissat saataisiin neuteroitua lisääntymisen lopettamiseksi, sekä rakentaa heille suojapaikka, sillä talvella täällä on pahimmillaan jopa -35 astetta pakkasta. Äärimmäinen tavoite on löytää kaikille näille kissoille uusi koti.

Striimaaja kerää rahaa hylättyjen kissojen pelastamiseksi:

Lisää Derogeron ottamia kuvia kissoista, sekä heidän eläinlääkärilaskuistaan näet täältä.

Kolme päivää sitten, Derogero kiitti katsojiaan saatuaan 1100 dollaria kasaan:

Pienestä seuraajamäärästään huolimatta, on Derogero rikkonut jo alkuperäisen 5200 dollarin tavoitteensa reilusti, sillä maaliskuun 23. päivän striimissään, oli kissoille kasassa jo 9000 dollaria.

Hänen sydämmellinen keräyksensä on saanut huomiota myös muilta Twitch-striimaajilta, muun muassa äskettäin sivuston tilatuimmaksi striimaajaksi nousseelta Ludwigilta, joka lahjoitti kissoille myös itse 1000 dollaria.

Toivotaan että Derogero jatkaakin nyt lahjoitusten saamista, jotta kaikki hylätyt kissat saavat mukavamman elämän, sekä mahdollisesti uuden turvallisen kodin.

Mikäli haluat itse lahjoittaa Derogeron keräykseen, voit tehdä sen täällä.

Lue myös: Ludwig nousi Twitchin tilatuimmaksi striimaajaksi tilaajamaratonilla – ollut nyt live-tilassa jo 10 päivää

Käy tutustumassa Feedin TikTokkiin!

Artikkelikuva: Derogero

Latest articles

Liittyvät artikkelit