Tubettaja Joona Hellman palasi YouTubeen – julkaisi itkuisen kuvan somessa!

Joona Hellman on Salosta kotoisin oleva tubettaja, joka tekee 150 000 tilaajan suuruiselle YouTube-kanavalleen erilaisia testivideoita ja muita lifestyle-aiheisia videoita.

Kolmen kuukauden tauon jälkeen videoiden tekemisestä Hellman on julkaissut tänään kanavalleen videon, jossa hän päivittelee kuulumisiaan sekä kertoo syistä poissaololleen. Videolla Hellman kertoo esimerkiksi henkisestä jaksamisestaan ja pään sisäisistä asioista ja tuntemuksista, joita hän on kokenut edellisvuonna sekä tänä vuonna. Asioita käsitellään arjen ja vapaa-ajan kuin myös työn ja tulevaisuudenkin näkökulmasta.

Viime vuonna Hellmanin jaksaminen kuormittui etenkin rankan työvuoden osalta ja hän koki asioiden päällekkäisen kasautumisen.

– Mä voin joskus kertoo siitä enemmän, mä en täl hetkel halua puhua siit sen enempää, kertoo Hellman videolla.

Hellman julkaisi myös Instagram-tilillään useiden kuukausien ajalta selfie-kuvasarjan, joka osoittaa tubettajan muuttuneen surullisen näköisestä iloisemmaksi.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Joona Hellman (@joonahellman) jakama julkaisu


Julkaisussa Hellman kertoo saaneen tukea vanhemmiltaan vaikeina ja raskaina aikoina, josta hän kertoo lisää videollaan. Hän oli suuremman osan tammi- ja helmikuusta vanhempien luona, joka auttoi Hellmania palautumisessa ja olon kohentumisessa.

– Se on tosi iso etuoikeus et mun vanhemmat on aina sillee niinku et Joona tuu tänne, kertoo Hellman videolla.

Hellman kertoo videolla myös käyvänsä terapiassa ja sen tärkeydestä. Videon loppupuolella käsitellään myös Hellmanin yksinäisyyttä, tulevaisuuden suunnitelmia sekä tubettaja Mandimain kanssa julkaistua kirjaa. Perinteiseen tyyliin Hellman kertoo myös omista oivalluksistaan.

Hellman kertoo videollaan elämänsä kuulumisiaan elämänsä eri osa-alueilta:

Artikkelikuva: Joona Hellman, YouTube

Latest articles

Liittyvät artikkelit