Tässäkö uusi hittipeli? Striimaajat hurmioituneet uudesta kauhupelistä

Tässäkö uusi hittipeli? Phasmophobia-kauhupeli on kerännyt suurta huomiota viimeisen viikon aikana striimaajien keskuudessa.

Phasmophobia on neljän pelaajan yhteistyöpeli, jossa joukko tutkijoita etsii todisteita paranormaalisia ilmiöitä hyvin ahdistavissa paikoissa, niin paljon kuin mahdollista.
Pelissä on kymmenen erilaista haamua uniikeilla piirteillä tarkoittaen, että jokainen tutkinta on erilainen. Käytössäsi on erilaisia tarvikkeita, kuten EMF-mittari, lämpömittari ja hämäränäkö kameroita.

Vaikka kyseinen peli on vielä ”Early Access” vaiheessa, on se kerennyt jo luoda kauhua kotimaisissa, sekä ulkomaalaisissa striimeissä.  Tällä hetkellä peli on seitsemänneksi striimatuin peli lokakuun aikana. Se on myös saanut Steam -palvelun kautta jopa 97% positiivista palautetta kaikista arvosteluista. Pelistä tekee erikoista se, että neljän hengen porukassa voi pelata samaan aikaan joko VR-pelitilassa tai ilman.

Pelinkehittäjä Kinetic Games kertoo tämänhetkisen suunnitelman mukaan, että peli julkaistaan 2021 ja yritys pyrkivät lisäämään jo 22 eri varusteen ja seitsemän kartan lisäksi niitä lisää.

Nouseeko peli samalle tasolle kuin Fall Guys ja Among Us?

Phasmophobialla on kaikki potentiaali nousta samaan menestykseen, kuin Among Us tai Fall Guys sen idean ansiosta. Moni pelaaja on etsinyt porukassa pelattavia yhteistyöpelejä vuosia, koska monista tuntuu, että ne ovat pelattu jo läpi. Myös striimaajat voivat saada uusia katsojia mukaan lähetykseen, jotka eivät välttämättä välitä niin paljon räiskintä- tai strategiapeleistä.

Latest articles

Liittyvät artikkelit