”Suomi on tylsä maa matkustaa moottoripyörällä” – vai onko sittenkään?

Monet motoristit ovat sanoneet, että Suomi on tylsä maa ajella, mutta PeterPanBike -kanavan uusi video todistaa kaikille, että kyse on vain asenteesta.

PeterPanBike on kotimainen matkanjärjestäjä, joka toteuttaa huikeita moottoripyörämatkoja ympäri maapalloa. Moottorit käynnistyivät vuonna 1998, jolloin 10 Royal Enfield moottoripyörää starttasi Intiasta kohti koti-Suomea. Tämän jälkeen he ovat kolunneet taukoamatta planeettamme eri kolkkia kahdella renkaalla ja ovat ajaneet ryhmien kanssa yli 120:ssa itsenäisessä valtiossa.

Nyt uusi video todistaa monen moottoripyöräharrastajan uskomukset siitä, että Suomi on tylsä maa matkustella ympäriinsä tasaisessa maastossa ja uuvuttavien puitten ympärillä. Yksi matkanjohtajista Dani Amasov seuraa Trans Euro Trail -reittiä Helsingistä aina Lapin Hettaan asti. Matkaa ajajalle kertyi noin 2500 kilometriä pikkureittejä pitkin, pysähtyen aina uniikkeihin nähtävyyksiin, majoituspaikkoihin sekä aktiviteetteihin.

Videon drone -kuvaukset ovat henkeä salpaavia, eikä Suomea turhaan kutsuta tuhansien järvien maaksi. Matkan aikana Amasov joutuu kuitenkin kokemaan välillä Suomen arvaamattoman sään sekä myös luotettavuusongelmat moottoriajoneuvon kanssa, jolloin hän joutuu keskeyttämään matkan hetkellisesti. Videolla hän jakaa hienoja historiallisia kohteita, kuten esimerkiksi Hämeen linnan. Hän kuitenkin sanoo, että taajama päättyy -kyltti on paras, mitä seikkailija voi nähdä reissun aikana.

Aina ei tarvitse lähteä kauas kokeakseen elämäsi seikkailun.

Feedi.fi Instagramissa on tällä hetkellä arvonta, jossa voit voittaa 50 euron lahjakortin S-ryhmän kauppoihin! Käy osallistumassa arvontaan täältä.

Lue tuoreimmat Tubettaja-artikkelit tästä.

 

Latest articles

Liittyvät artikkelit