Striimaajaa syytetään alaikäisten houkuttelemisesta – vikitteli Twitch-chatista Discordiin

Ulkomaalaista striimaajaa syytetään alaikäisten houkuttelemisesta hänen oman Twitch-kanavansa chatin avulla.

Withawonder -niminen striimaaja ei ole kovin tunnettu maailmalla, mutta kuitenkin 21 000 seuraajan kanavan omistajalta löytyy striimien aikana aktiivinen chat.

Lähetysten aikana hän on yrittänyt kalastella naisia chattinsa avulla, jotta hän pääsee tekemään heidän kanssaan lähempää tuttavuutta.

Reddit-käyttäjä WafflesAreExtinct vuoti Livestreamfail -nimiseen subreddittiin kuvakaappauksia, joissa striimaaja oli kosiskellut tyttöä yksityisviestillä lisäämään hänet kaveriksi Discordissa, jonka jälkeen oli lähetellyt hyvin epäasiallisia viestejä.

Kuvakaappauksessa henkilö kertoi olevansa 17-vuotias tyttö, jonka jälkeen striimaaja oli vastannut: ”Nuori, pidän siitä”. Tämän jälkeen hän oli lähettänyt itsestään vielä sopimattoman videon.

withawonder pedo

Subreddit -julkaisusta löytyi myös useita kuvakaappauksia withawonderin Twitch-yksityisviesteistä, joissa varmistui, että kyseessä on juuri hän.

Lopulta katsoja, joka oli vastannut withawonderin viestiin, myönsi että kyseessä ei ollut 17-vuotias tyttö ja sen jälkeen withawonder alkoi puhua äärimmäisen rumasti.

– Tiedän, että olit huijari. Pidän siitä, että otan vastaan kaltaisiasi tyhmiä n***ereita ja, että yritätte saada minulle banneja, withawonder kirjoitti.

Imgur: WafflesAreExtinct

Withawonderin Discord-kanava on nyt bannittu, mutta hänen Twitter-tililtään löydettiin täysin sopimattomia twiittejä.

– Yhteisymmärrykseen perustuva seksi 14-vuotiaan tytön kanssa on pienempi rikos kuin Coca-Cola 6 packin varastaminen, hän oli kirjoittanut Twitterissä.

Kun twiitit tulivat julki, withawoonderint Twitter-tili on poistettu, mutta hänen Twitch-kanavansa on vielä pysynyt pystyssä.

Lue myös: Striimaajavisa – tiedätkö kotimaisista striimaajista koskevia kysymyksiä?

Latest articles

Liittyvät artikkelit