Blokess aloitti Talk Show’n Twitchissä – vieraana ollut BB-Pekka paljasti tulevan ”valtavan kauneusoperaation”

BB-Pekka paljasti Blokess-duon tuoreessa Talk Show’ssa tulevan operaation, joka liittyy miehen sukupuolielimeen.

YouTuben ja Instagramin puolelta tuttu sketsi- ja lyhytelokuvaryhmä Blokess teki tiistaina uuden aluevaltauksen, kun ryhmän Matti Roth ja Jussi Pulkkinen aloittivat Twitch-suoratoistopalvelussa Talk  Show´n.

Tiistaisin ja torstaisin kello 20.00 Twitchissä oleva ohjelma pitää sisällää niin vieraita kuin kaksikon omia ajankohtaisia puheenaiheita.

Avausjaksossa vieraana oli Big Brotherista kansan suosioon noussut BB-pekka. Pekka on aloittanut itsekin livelähetyksien tekemisen Twitchin puolella, mutta on vieraillut useiden eri striimaajien kanavilla, kuten Anssi ”AndyPyro” Huovisen ja OG Ulla-Maijan. Kuopiossa asuva BB-tähti striimaa Twitchiin nimellä Kuningaskoponen.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Pekka Koponen (@kuningaskoponen) jakama julkaisu

Tiistaina Blokess Talk Show´n puolen välin tienoilla Pekka paljasti ison yllätyksen, josta ohjelman juontajat menivät ainakin hetkellisesti shokkiin. Ennen ensimmäistä jaksoa Blokess oli paljastanut Instagram-tilillään, että Pekka tulee paljastamaan tulevan ”valtavan kauneusoperaation” ensimmäisen jakson aikana.

– Se on semmoinen juttu, että meikäläinen menee ympärileikkaukseen, Pekka kertoi iloisen oloisena satapäiselle katsojakunnalle.

– Se esinahka on vähän liian tiukka, se ei holju silleen kivasti. Se repeytyy. Se on ollut vähän kipeä, BB-tähti jatkoi.

Ohjelman juontajat hieroivat silmiään ja olivat yllättyneitä, mutta kysyivät nopeasti, miksi Pekka menee kyseiseen operaatioon.

– Mä oon erittäin yllättynyt ja vähän järkyttynyt, Blokessin Matti totesi.

Pekka ei kuitenkaan lähtenyt ympärileikkaukseen pelkästään huvin vuoksi vaan kyseessä on terveydelliset syyt.

– Siihen (ympärileikkaukseen) tulokseen tultiin leikkaavan kirurgin kanssa. Se esinahka on vähän liian tiukka. Se repeytyy ja se on ollut kipeä, Pekka kertoi.

BB-Pekka paljasti tulevan ”valtavan kauneusoperaation” (alkaa kohdasta 01:35:14)

Lue myös: Tässä ovat maailman seuratuimmat TikTok-käyttäjät – helmikuu 2022

Artikkelikuva: Blokess Twitch

Latest articles

Liittyvät artikkelit