Social Gaming julkaisee striimitiiminsä tänään – uusi organisaatio rikkoo normeja Twitch-kentällä!

Uusi organisaatio Social Gaming julkaisee 4. helmikuuta uuden organisaation, jonka kaltaista ei ole vielä Suomessa nähty.

Perjantaina julkaisema organisaatio on ainutlaatuinen Suomessa, sillä organisaatio ei liity millään tavalla esports-organisaatioon, joka on varsin normaali käytäntö kylmässä pohjolassa.

Suomesta löytyy striimitiimejä niin Conquer Gamingilta, HAVUlta, Visu Gamingilta ja useilta muilta esports-skenessä toimivilta järjestöiltä. Näitä juuri mainittuja yhdistää yksi asia – jokaisella pääpaino on esportsissa.

Social Gamingin pohja on rakennettu Bäkkäri-nimisestä yhteisöstä, jolla on esimerkiksi Discordissa yli 13 000 jäsentä. Uudelleen brändäyksen jälkeen organisaation omistajana toimivat tunnettu sosiaalisen median vaikuttaja Fatboy L ja nimimerkin takana pysyvä EmoKiddo.

– Meiltä on tulossa uusi uudenlainen striimitiimi, joka ei niinkään ole klassinen peliorganisaatio, eli ei keskitytä tiettyyn peliin vaan keskitytään Twitch-alustalla toimimiseen, EmoKiddo kertoi Feedille.

– Se, miksi alun perin lähdettiin muovaamaan kaveriporukkatiimistä organisaatiota oli puhtaasti se, että Twitchissä on paljon peliorganisaatioita, joilla on striimitiimejä. Niiden pääpaino on kilpailullisessa esportsissa, jolloin se perus striimaaja jää tosi paljon varjoon. Näemme tässä ison raon, johon iskeä.

Social Gamingin toinen omistaja ja striitiimiissä oleva Fatboy L on tunnettu myös musiikkiurastaan.

Lue myös: Blokess aloitti Talk Show’n Twitchissä – vieraana ollut BB-Pekka paljasti tulevan “valtavan kauneusoperaation”

Social Gaming aloittaa toimintansa ensin Twitch-kentällä, sillä pohja oli jo valmiiksi rakennettu kaveriporukkamaisessa Bäkkäri-yhteisössä.

– Se on luonnollinen ratkaisu aloittaa sieltä [Twitchistä], mutta aiotaan ehdottomasti siirtyä myös muiden some-alustojen vaikuttajiin.

Tuore organisaatio haluaa keskittyä uusien ja pienten striimaajien auttamiseen sekä tuoda viestiä ulos: ”Jos haluaa jotain tarpeeksi, niin se on mahdollista”.

– Halutaan tsempata paljon pieniä ja uusia striimaajia. Halutaan näyttää, että se ei ole ongelma. Jos haluaa jotain tarpeeksi, niin se on mahdollista, toinen omistaja painotti.

Omistajien mukaan Social Gaming haluaa tuoda organisaation yhteisöllisyyttä esille.

– Tullaan paljon tekemään yhdessä asioita. Mennään IRL-striimien puolelle ja tullaan tekemään kimppatapahtumia hyvin paljon.

Organisaation julkistus ja striimitiimin esittely tapahtuu livelähetyksessä perjantaina kello 18.00 alkaen. Livelähetystä voit seurata Fatboy L:n Twitch-kanavalta. Lähetys löytyy myös artikkelin alalaidasta.

Social Gamingin striimitiimi näyttää tältä:

 • Fatboylofficial
 • Asdmaker1
 • TheDaddyMclean
 • Joonagraphics
 • Juuunas88
 • LikainenharriTV
 • MajuriTV
 • Morkkisdarra
 • Zoreaudio
 • RipperiTV
 • Ghoztib

Social Gaming julkaisee striimitiiminsä 

Artikkelikuva: Joonagraphics

Latest articles

Liittyvät artikkelit