Snoop Dogg tuleva urheiluselostaja? Tarjosi itseään Paul Vs Mayweather -ottelun kommentaattoriksi

Snoop Dogg tuleva urheiluselostaja? Räppilegendan selostus-into jatkuu ja nyt hän tarjoaakin selostustaitojaan Paul Vs Mayweather otteluun.

Räppilegenda Snoop Dogg reagoi huvittavasti vasta julkistettuun otteluun Logan Paulin ja Floyd Mayweatherin välillä. 49-vuotias amerikkalainen rap-artisti julkaisi Instagram tilillään kuvan, joka kertoo hänen olevansa valmis tarjoamaan hänen kommentaattorikykyjä kyseisessä näytösottelussa.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön snoopdogg (@snoopdogg) jakama julkaisu

Lue myös: 10 kysymystä tubettajista – löydätkö jokaiseen oikean vastauksen?

’Drop It Like It’s Hot’ hittikappaleesta tunnettu artisti teki debyyttinsä kommentaattorina viime kuussa ensin Nate Robinsonin ja Jake Paulin välisessä ottelussa, sitten Mike Tysonin ja Roy Jones Jr:in kamppailussa. Molemmat ottelut keräsivät faneilta kehuja ja tämän jälkeen Snoop laittoikin Instagramiinsa kuvankaappauksen, miksi hänet kannattaisi jatkossakin ottaa kommentaattoriksi.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön snoopdogg (@snoopdogg) jakama julkaisu

VIDEO: Snoop Dogg tuleva urheiluselostaja?

https://twitter.com/HipHopDX/status/1332918297000460289?s=20

On selvää, että legendaarinen räppäri tuo omalla persoonallaan otteluihin viihdettä, joten aika tulee kertomaan, tuleeko hän olemaan mukana myös odotetussa Logan Paull vs Floyd Mayweather -ottelussa.

Testaa Feedin striimaajat-visaa, tiedätkö kaiken livelähettäjistä?

Feedi.fi Facebook-sivuilla on tällä hetkellä arvonta, jossa voit voittaa koko vuoden Netflixit! Käy osallistumassa arvontaan tästä.

Kuva: Jimmy Kimmel Live YouTube

Latest articles

Liittyvät artikkelit