Shroud ei voinut lähettää katsojiaan toiseen striimiin – syynä liian iso katsojamäärä?!

Michael ”Shroud” Grzesiek hämmästyi todenteolla, kun Twitch esti jättistriimaajan lähettämästä ”raidia” toiselle livelähettäjälle.

Twitchissä useat striimaajat lähettävät katsojansa oman lähetyksensä päättyessä toiselle kanavalle, ja sitä kutsutaan raidaamiseksi.

Näköjään kaikki striimaajat eivät tuota voi tehdä. Michael ”Shroud” Grzesiekin striimin chattiin ilmestyi maanantaisessa striimissä teksti Twitchiltä, jossa sanottiin, että hänen striiminsä on saavuttanut liian ison katsojamäärän, joka estää häntä raidaamasta muita striimaajia.

Luettuaan Chat-osioon tulleen viestin, Shroud oli todella hämmentynyt ja sanoi: ”En voi raidata ketään, joten voitte mennä kumpaan tahansa näistä kahdesta ihmisistä. Olen kai liian kuuluisa, kärsin menestyksestä, tiedät tarinan elämästäni, Shroud sanoi striimissään.”

Kyseistä tilannetta ei ole ennen Twitchissä nähty, joten luultavasti yhtiö korjaa ongelman mahdollisimman nopeasti, jotta tällaisia tapauksia ei nähdä enää jatkossa. Kyseessä on saattanut olla vain virhe Twitchin puolelta, joka on tähän mennessä jo korjattu.


Lue uusimmat striimaaja-artikkelit täältä.

Käy tutustumassa Feedin TikTokkiin!

Latest articles

Liittyvät artikkelit