Pinkku Pinsku vastaa avoimiin kysymyksiin: ”Mies tarrasi kiinni Ruisrockissa”

Pinkku Pinsku vastaa avoimiin kysymyksiin uudella videollaan, jossa hän kertoo tarinan Ruisrockista, jossa koki fyysistä ahdistelua.

Pinja ”Pinkku Pinsku” Sanaksenaho on suosittu tubettaja Suomessa. Nuoresta iästä huolimatta Sanaksenahon kanavalla on 260 000 tilaajaa ja tubettamisen hän aloitti jo 11-vuotiaana. Uudella videollaan hän vastaa katsojien lähettämiin avoimiin kysymyksiin ja yksi näistä on, että onko hän kokenut elämässään fyysistä ahdistelua.

Hän kertoo tarinan vuoden 2019 Ruisrockista, jossa humalapäinen mies oli juossut häntä kohti, ottanut hänet syliinsä ja ruvennut pyörittämään.

Siinä oli ihan sikana ihmisiä, jotka huutaa, että päästä irti Pinjasta ja mä sanoin sille kanssa, että hei laske mut alas. Se pyörittää mua siinä pari kierrosta ja sit kun se laskee mut alas, mä juoksen mun poikaystävän taakse piiloon. Tottakai mun poikaystävä ei hirveesti tykännyt tästä, koska hän halusi puolustaa minua, eli siinä tuli sitten pieni riita.

Mä olin erittäin järkyttynyt siitä, että ihmisillä ei ole mitään tilannetajua ja ei ymmärrä, että milloin toiseen ihmiseen saa koskea ja milloin ei.” Sanaksenaho lisää.

Videolla hän kuitenkin puhuu asiasta hyvin rennosti ja vaikuttaisi, että tapaus ei itsessään ollut niin paha. Pinkku Pinsku vastaa kuitenkin, ettei oikein välitä, jos tuntemattomat ihmiset tulevat halaamaan häntä, varsinkin humalassa.

Sanaksenaho valittiin Tubeconissa Vuoden vloggaajaksi vuonna 2015 sekä on ääninäytellyt elokuvassa My Little Pony vuonna 2017.

Lue tuoreimmat Tubettaja-artikkelit tästä.

Seuraa Feedi.fi myös instagramissa, saadaksesi tuoreimmat jutut suoraan omaan feediisi!

Kuva: Pinkku Pinsku YouTube

 

Latest articles

Liittyvät artikkelit