Pernilla Böckerman avautuu koulukiusaamisesta – ”Se jätti ikuiset arvet”

Pernilla Böckerman avautuu, miten ala-asteen koulukiusaaminen on vaikuttanut hänen elämään ja miksi koulu oli hänelle hankalaa aikaa.

Pernilla Böckerman on somevaikuttaja sekä bikini fitness Suomen pronssimitalisti. Uudella videollaan hän kertoo televisio-ohjelmaan ”Viiden jälkeen” osallistumisesta ja siitä, että miten häntä jännitti ennen livehaastattelua.

Kun hän puhuu jännityksestään, mitä koki ennen ohjelmaa, hänen mieleensä palaa koulun aikainen jännitys ja siihen liittyvät huonot muistot. Böckerman avautuukin, että on joutunut vaihtamaan koulua kesken ala-asteen koulukiusaamisen takia, joka on jättänyt hänelle pelon koulua kohtaan, että hän ei menesty, koska hän ei ole hyvä opiskelemaan.

Mä en ole sanonut siitä ääneen, mutta mä olen ala-asteella vaihtanut koulua koulukiusaamisen takia ja kyllähän se jättää ikuiset arvet. Se on jättänyt mulle ne arvet, että mua pelottaa ja ahdistaa ihan hirveästi koulu. Mulla on koko elämän ajan ollut semmoinen ajatus päässä, että musta ei tule mitään, koska mä tiedän, että mä en ole hyvä koulussa. Mulla on lukihäiriö, ymmärtämisen ja luetun ymmärtämisen kanssa vaikeuksia.”

Hän on iloinen siitä, että on pystynyt rakentamaan oman polkunsa ilman koulutusta ja pystyy tekemään siitä, mistä tykkää. Lukihäiriön ja luetun ymmärtämisen ongelmien kanssa hän elää joka päivä ja miettii myös, mitä hän tekisi, jos sosiaalista mediaa ei olisi.

Videon loppuun hän kertoo tärkeän viestin katsojilleen.
Muistakaa pyytää apua, jos te tarvitsette sitä.

Pernilla Böckerman avautuu koulukiusaamisesta – ”Se jätti ikuiset arvet”

Lue tuoreimmat Tubettaja-artikkelit tästä.

Feedi.fi Facebook sivuilla on tällä hetkellä arvonta, jossa voit voittaa koko vuoden Netflixit! Käy osallistumassa arvontaan täältä. Arvonta päättyy 24.12.2020 kello 23:59.

Kuva: Pernilla Böckerman YouTube

 

Latest articles

Liittyvät artikkelit