Ninja paljasti, miksi hän kieltäytyi YouTubessa striimaamisesta ja palasi Twitchiin

Ninja paljasti striiminsä aikana, miksi hän palasi Twitchiin, eikä suostunut kirjoittamaan sopimusta YouTuben kanssa.

Kuukausia aikaisemmin, kun Microsoftin oma striimauspalvelu Mixer suljettiin, alkoivat monet miettimään, mihin suoratoistopalveluihin isoimmat striimaajat tulevat siirtymään. Nyt Tyler ’Ninja’ Blevins paljasti, miksi palasi tuttuun turvalliseen Twitchiin, eikä tehnyt sopimusta YouTuben kanssa.

Ninja on yksi suosituimmista striimaajista koko peliteollisuudessa, joten ei ollut ihme, että jokainen suoratoistopalvelu yritti saada 29-vuotiaan tähden oman palvelunsa alle. Kun häneltä kysytään striimin aikana, oliko Ninja tosissaan miettinyt siirtymistä YouTubeen hän vastaa, että vaihtoehto oli todella houkutteleva.

Siirtyminen alussa on aina todella vaikeaa. Twitch on striimausta juuri nyt. Jos teen enemmän asioita pelaamisesta ja striimaamisesta, mielestäni Twitchissä voi siitä saada eniten irti.

Kun joku sanoo sinulle, että olet minun lempi tubettaja, kukaan ei tarkoita striimejäsi, vaan he tarkoittavat videoitasi. Ja uutiset myös yleisesti, kukaan ei kirjoita juttua tubettajasta, jos hänen striiminsä saa miljoona katsojaa tai kerää miljoonaa dollaria hyväntekeväisyyteen.” Hän selittää. ”Mutta kun joku esimerkiksi Logan Paul tekee jotain tyhmää, se on tubettaja sitä ja tätä”.

Totta kai YouTubesta puuttuu tärkeitä elementtejä, kuten kunnollinen videoiden leike systeemi sekä koko käsite lahjoitetuista tilauksista uupuu, Ninja uskoo kuitenkin, että kilpailu on tiukkaa kaikilla.

Juttu alkaa kohdasta 1:58 – Ninjalta kysytään, miettikö hän tosissaan YouTubeen siirtymistä.

 

Lue uusimmat striimaaja-artikkelit täältä.

Seuraa Feedi.fi myös instagramissa, saadaksesi tuoreimmat jutut suoraan omaan feediisi!

Kuva: Ninja YouTube

 

 

Latest articles

Liittyvät artikkelit