Nelli Orellin aamukahvit lenteli pitkin katuja – sähköpotkulautakyyti oli liikaa

Oletko koskaan ajanut sähköpotkulaudalla jokin ruoka-annos tai juoma pussissa ja sitten on käynyt jotain ikävää. Pussin pohja repeytyy ja ruuat/juomat ovat levahtaneet kesken matkan? Allekirjoittanut voi kertoa – näin on käynyt ainakin muutaman kerran.

Maanantai-aamuna myös tubettaja Nelli Orell joutui saman ikävän yllätyksen uhriksi. 20-vuotias somevaikuttaja haki palaveriinsa kahvit Starbucks-nimisestä kahvilasta, mutta matkalla palaveriin, pussin pohja repeytyi ja kahvit lentelivät pitkin katuja. Myöskään Orellin vaatteet eivät selvinneet tilanteesta ilman seurauksia.

– Siis mä aattelin, että mä oon ihan, et mä tuon aamukahvit meille. Nyt mulla ei oo kahveja ja mä oon myöhässä, Orell latasi Instagram-tarinat -osiossa.

Kuvalähde: Nelli Orell Instagram-tarina

Tapahtumalle saatiin kuitenkin onnellinen loppu, kun Orell suuntasi Alepaan ja haki aamukahvinsa myymälän kahviautomaatista.

Voit katsoa videon kaatuneista kahveista Orellin Instagram-tarinat -osiosta.

Artikkelikuva: Nelli Orell YouTube

Latest articles

Liittyvät artikkelit