Kodin ulkopuolinen asetulitus keskeytti striimin – striimaaja juoksi paniikissa kellariin!

Twitch-striimaaja Apelordmoz joutui yllättäen keskeyttämään striiminsä kotinsa ulkopuolella alkaneen asetulituksen takia. Striimaajan pelatessa Stardew Valley -peliä ulkoa kuului useita laukauksia peräkkäin, jonka jälkeen hän kiiruhti paniikinkuuloisesti kellariin varoittaen huonekavereitaan.

Historian saatossa suoria lähetyksiä on jouduttu keskeyttämään monenlaisten tapahtumien ja yllättävien tilanteiden johdosta. Esimerkiksi jotkin televisiolähetykset 80- ja 90-luvuilla joutuivat kaappauksen kohteiksi ja erilaiset luonnonilmiöt tai muut yhteyksiä haittaavat tekijät ovat häirinneet voimakkaasti lähetyksien tekoa. Nykyään kuka tahansa voi aloittaa esimerkiksi älypuhelimella oman suoran lähetyksen verkossa sekä myös lopettaa sen erikoisilla ja yllättävillä tavoilla.

Toissa päivänä Twitchissä lähetystä tehnyt Apelordmoz joutui äkisti keskeyttämään rauhallisen Stardew Valleyn pelaamisen, kun hänen asuntonsa ulkopuolelta kantautui striimiin asti laukauksien ääniä. Tämän jälkeen striimaaja tajusi tilanteen ja ryhtyi sanoista tekoihin.

– Hei tota, täällä on tulitaistelu menossa. Aion nyt juosta kellariin todella nopeasti, ilmoitti Apelordmoz katsojilleen paniikinomaisella äänellä.

Vain muutaman sekunnin jälkeen striimiin ilmestyi kuva ”Tulen kohta takaisin”-tekstillä, jonka jälkeen taustalla on kuultavissa Apelordmozin kutsuvan huonekavereitaan kellariin.

Apelordmoz on omin sanoin kertonut, että soitti USA:n hätänumeroon ollessaan huonekavereidensa kanssa kellarissa ja vakuutti heidän olevan kunnossa. Lisäksi hän oli huomannut hetki soiton jälkeen NextDoor-nimisellä sivustolla kuvan ammutusta jalasta, joka oli mahdollisesti liittynyt ulkoa kuultuihin laukauksiin.

30 sekunnin klipissä taustalla on erotettavissa aseen laukauksia, niin yksittäisiä laukauksia kuin sarjatulitustakin:

.

Artikkelikuva: Apelordmoz, Dexerto.com

Latest articles

Liittyvät artikkelit