Nyt se on varmaa: Logan Paul ja Floyd Mayweather kohtaavat ensi vuonna!

Logan Paul ja Floyd Mayweather asettuvat kohtaamaan toisensa, kun Mayweather ilmoitti Instagramissaan ottelun tapahtuvan ensi vuonna.

Uutisoimme aikaisemmin tähtitubettaja Logan Paulin ja nyrkkeilylegendan Floyd Mayweatherin välisestä piikittelystä. Nyt Mayweather julkaisi videon Instagram tilillään, joka varmisti huhut todeksi, kun kaksikko kohtaa näytösottelussa 20. helmikuuta 2021. Ottelusta odotetaan hyvin yksipuolista näyttöä, sillä Mayweather on voittanut urallaan kaikki 50 ottelua, kun taas Logan Paul on otellut kahdesti toista tubettajaa KSI:tä vastaan, otteluiden päättyessä tasapeliin sekä häviöön.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Floyd Mayweather (@floydmayweather) jakama julkaisu

Vaikka Mayweather on lopettanut uransa vuonna 2017, hän on otellut sen jälkeen näytösottelussa vuonna 2018 japanilaista potkunyrkkeilijä Tenshin Nasukawania vastaan. Ottelu päättyi 140 sekunnin jälkeen Mayweatherin voittoon, josta hän tienasi yli yhdeksän miljoonaa dollaria.

Logan Paul tienasi toisesta ottelustaan 900 000 dollaria, kuten Kalifornian osavaltion urheilukomissio sopimuksessa määrätään. Tienestien arvioidaan kuitenkin olevan huomattavasti suuremmat, sillä ottelua seurasi yli kaksi miljoonaa ihmistä.

Miten käy, kun Logan Paul ja Floyd Mayweather asettuvat kehään? Onko urheilutaustaisella tubettajalla yhtään mahdollisuuksia nyrkkeilylegendaa vastaan?

Lue uusimmat striimaaja-artikkelit täältä.

Feedi.fi Facebook-sivuilla on tällä hetkellä arvonta, jossa voit voittaa koko vuoden Netflixit! Käy osallistumassa arvontaan täältä. Arvonta päättyy 24.12.2020 kello 23:59.

Latest articles

Liittyvät artikkelit