Fani lähetti striimaajalle oudon lahjoituksen – yli 57 kiloa karpalokastiketta!

Fani lähetti striimaajalle lahjoituksen, joka sai Twitchissä livelähetystä pitäneen TheStockGuyn hämmentymään pahemman kerran.

Monille tubettajille ja striimaajille sataa paljon lahjoituksia, mutta tämä kyseinen lahjoitus sai ainakin allekirjoittaneen hymyn korville.

Osakkeista ja sijoittamisesta puhuva TheStockGuy kertoi katsojilleen lahjoituksesta, jonka hän oli saanut yhdeltä katsojaltaan postilähetyksellä.

Monilla striimaajilla on avoin postiolokero, johon katsojat voivat lähettää lähetyksiä kuin myös TheStockGuyilla. Keskiviikko iltana striimaaja paljasti katsojilleen oudoimman lahjoituksen, jonka hän oli juuri saanut. Eräs katsoja oli lähettänyt hänelle 126 paunaa eli yli 57 kiloa Ocean Spray karpalokastiketta.

– Mikä ihmisiä vaivaa? Joku lähetti minulle 126 paunaa karpalokastiketta. Mitä? Minne minun pitäisi mahduttaa tuo? Eikö olisi jotain hyväntekeväisyyttä tai jotain, mihin nuo rahat olisivat voineet mennä, TheStockGuy pohti kesken lähetyksen.

Lopulta TheStockGuy päätti näpäyttää lahjoittajaa antamalla kastikkeet paikalliselle ruokapankille kiitospäivää varten, jotta heidän ei tarvitse ostaa karpalokastiketta. ”Aivan oikein -teemme tästä jotain hyvää!” striimaaja päätti.

Fani lähetti striimaajalle oudon lahjoituksen

 

Lue uusimmat Twitch-artikkelit täältä.

Latest articles

Liittyvät artikkelit