Ei mitään järkeä! Twitch-striimaajat räjäyttivät savukranaatin sisätiloissa

Twitch-striimaajat PayMoneyWubby ja Alluux aiheuttivat äskettäisessä lähetyksessään täyden kaaoksen, räjäytettyään savukranaatin sisätiloissa.

PayMoneyWubbylta ja Alluuxilta on nähty aikaisemminkin eriskummallista sisältöä, mutta nosti heidän äsköinen tempauksensa hölmöilyn jälleen uudelle tasolle, Wubbyn yllätettyä Alluux savukranaatilla.

Wubby pyysi Alluuxia sulkemaan silmänsä ja kertoi, että se mitä hän saa kohta käteensä saattaa pelästyttää hänet, Alluuxin ollessa täysin tietämätön kumppaninsa suunnittelemasta ”vitsistä”. Kuten oli odotettavissa, seurasi tilanteesta totaalinen kaaos, Alluuxin kirkuessa samalla kun savu täyttää huonetta ja Wubbyn huutaessa viemään kranaatti ulos talosta palosammutin kädessään.

 
Wubbyn ja Aluuxin poistuttua huoneesta, kuului taustalta kaksikon yskintää, sekä perinteinen ”luulin sen olevan hauskaa” kommentti. Myös asunnon palovaroittimet alkoivat piipittämään, tehden tilanteesta vielä entinstä kaoottisemman.

 
Pari joutui savun takia laittamaan striimin 15 minuutin mittaiselle tauolle, ennen kuin palasivat takaisin rakennusmaskit naamallaan.

 
Kaksikon onneksi, huone ei ollut muuttunut tapauksen takia kokonaan oranssiksi ja savu oli myös suurimmilta osin hälvennyt, vaikkakin molemmat kertoivat hengittämisen olevan edelleen hieman vaikeaa.

Lue uusimmat striimaaja-artikkelit täältä.

Käy tutustumassa Feedin TikTokkiin!

Viimeisimmät artikkelit

Liittyvät artikkelit