Doksaajat pakottivat HAchubbyn lopettamaan kassamyyjän työnsä – nousi Twitch-tähdeksi ja omistaa nyt oman kioskin

Korealainen Twitch-striimaaja HAchubby nousi kuuluisuuteen vuonna 2019, työskennellessään pienen kioskin kassamyyjänä. Nykyisin hän omistaa oman kioskin, jonka rahoitti striimaamisesta saaduilla tienesteillä.

Ennen HAchubbyn Twitch-kanavan räjähdysmäistä kasvua, kävi hän päivätöissä pienen kioskin kassamyyjänä. Hän striimasi töiden ohella harrastusmielessä, sillä halusi saada uusia ystäviä ja oppia englannin kieltä.

HAchu saikin idean, että mitä jos hän striimaisi myös töissä ollessaan, sillä olisi se oiva tapa tehdä lisätienestiä ja saada työpäivät kulumaan nopeammin. Idean toteutettuaan, lähti hänen striiminsä katsojamäärät myös nousuun, kioskilla tapahtuneiden hauskojen tilanteiden takia.

Kuten oli odotettavissa, toi huomio mukanaan myös miinuspuolia. Doksaajat löytivät striimin ja HAchun työpaikan nimen, joka johti siihen, että sai myös hänen pomonsa tietää asiasta. HAchu joutui tämän seurauksena ottamaan lopputilin kassamyyjän työstään.

Klippi vuoden takaa, jossa HAchu ei meinannut uskoa chatin puhuvan totta hänen kädellään olevasta ötökästä:

Perusti nyt oman kioskin striimituloillaan

Vaikka työ kassamyyjänä loppuikin ikävästi striimaamisen takia, jatkoi HAchu hyvin alkanutta harrastustaan jopa niinkin menestyksekkäästi, että pystyi hän perustamaan nyt oman kioskinsa striimaamisesta saaduilla tienesteillä. Mikäpä olisikaan ollut samaan aikaan yhtä loistava kunnianosoitus, sekä rahallinen sijoitus.

Kioskin sisätilat on HAchu koristellut striiminsä väriteemaan sopivalla pinkillä. Myös muita hieman normaalista poikkeavia sisustuselementtejä on kioskiin asennettu, kuten hylly pehmoleluille jotka eivät ole myytävänä, sekä kadulle päin HAchun striimiä pyörittävä monitori.

Vaikuttaa siltä, että HAchubbylla on tulossa hyvin mielenkiintoinen, sekä työntäyteinen vuosi 2021.

HAchubbyn oma kioski sai nimen ”HAchuMart”:

Ystävät tulivat juhlistamaan kioskin avajaisia kakun kera:

U

Kioskin ulkopuolella on HAchun striimiä pyörittävä monitori:

Lue uusimmat striimaaja-artikkelit täältä.

Käy tutustumassa Feedin TikTokkiin!

Latest articles

Liittyvät artikkelit