Valavuori kunnioitti Maradonaa striimissään – vierailijana muun muassa legendan henkivartija!

Valavuori kunnioitti Maradonaa Twitch-lähetyksessään torstai-iltana, kun suru-uutiset legendan menehtymisestä kantautui ihmisten korville.

Aleksi Valavuori aloitti tämän vuoden alkupuolella keskusteluohjelman, jossa hän on jutellut useiden maailmanluokan vieraiden kanssa erilaisista aiheista. Striimeissä on vieraillut muun muassa Teemu Selänne, Mika Salo, Samu Haber ja useita tunnettuja nimiä.

Torstai-illan striimin tarkoituksena oli muistella torstaina 25.11.2020 menehtynyttä jalkapalloikonia, Diego Maradonaa. Kuollessaan argentiinalaislegenda oli 60-vuotias.

Illan yhtenä vierailijoista toimi Valavuoren ystävä 12 vuoden takaa, nimeltään Alfredo Tedeschi. Argentiinalainen Tedeschi toimi torstaina menehtyneen Maradonan henkivartijana ja hän muun muassa asui jalkapallolegendan kanssa neljän vuoden ajan.

Lähetyksessä käytiin läpi muistoja Maradonasta ja Tedeschi muisteli läheistä ystäväänsä liikuttuneen oloisena. Lähetyksen lopussa Valavuori halusi osoittaa kunnioituksensa soittamalla Tedeschille La Vida Tombola -kappaleen Duo Töyssyn, Tervaniemen ja Tommi Evilän esittämänä.

Muutaman tunnin mittaisessa striimissä vieraili myös 24-vuotias helsinkiläismies, joka kertoi omista ajatuksistaan koskien Maradonaa.

Lue uusimmat striimaaja-artikkelit täältä.

Seuraa Feedi.fi myös instagramissa, saadaksesi tuoreimmat jutut suoraan omaan feediisi!

Kuva: Valavuori Twitch

Latest articles

Liittyvät artikkelit