TikTokkaajien podcast-jakso sai aikaan viharyöpyn – tästä on kyse!

TikTokkaajien podcast-jakso aiheutti kohun, kun kaksi kaverusta puhuivat uudessa jaksossa entisestä kaverista hyvin töykeään sävyyn.

Suomalaiset ovat julkaisseet TikTok-sovellukseen viimeisien päivien aikana hyvin paljon sisältöä Reality Check -podcastin jaksoihin liittyen.

Reality Check on kahden kaveruksen Jannin ja Vilman ylläpitämä podcast, jossa he puhuvat henkilökohtaisesta elämästään ja jakavat asioita kahdestaan. Molemmilla heistä on yli 20 000 seuraajaa TikTokissa.

Podcastin toisessa jaksossa ”Miksi triomme hajosi…” kuitenkin mentiin liian henkilökohtaisuuksiin, kun jaksossa kaksikko puhui heidän entisestä kaverista sekä hänen perheestään todella ikävään sävyyn. Jakso on poistettu tyttöjen toimesta.

TikTokkaajien podcast-jakso sai ihmiset puuttumaan asiaan ja rupesi keräämään valtavasti kommentteja sen olevan todella lapsellinen, ja miten se antaa tytöistä todella kiusaavan kuvan. Monet ihmiset ovat julkaisseet videoita eri soundeihin ja trendeihin, missä viitataan kyseiseen tapahtumaan.

Tytöt julkaisivat podcast-tililleen anteeksipyyntö videon, jossa he kertovat heidät olevan väärinymmärretty ja aikomuksistaan tehdä uusi jakso aiheeseen liittyen, eivätkä siksi ole vastanneet vihakommentteihin. Kolmas henkilö ei ole kommentoinut asiaan.

@realitycheck_official

Reply to @iinaahd emme siis missään vaiheessa haukkuneet tätä henkilöä mutta kritisoimme hänen käytöstään🙌🏼

♬ original sound – REALITYCHECK_official

Lue myös: Bulgarialaismies nousi viraaliksi TikTokissa – puhuu Suomea täydellisesti!

Lue tuoreimmat viihdeartikkelit täältä.

Käy tutustumassa myös Feedin TikTokkiin!

Artikkelikuva: Pixabay

Latest articles

Liittyvät artikkelit