Logan Paulin kohtaaminen apinan kanssa leviää Internetissä − ”Tämän on oltava Super Bowl -mainos”

Logan Paulin kohtaaminen apinan kanssa leviää kovaa vauhtia Internetissä. YouTube-tähti menetti aggressiivisille apinoille omaisuuttaan.

YouTube-tähdet Logan Paul ja Olajide Olayinka William KSIOlatunji ovat kehittäneet urheilujuoman – Prime Hydrationin. Juomasta on tullut välittömästi suosittu, sillä juomaa on tällä hetkellä vain rajoitetusti kaupoissa ja fanit ovat epätoivoisesti kamppailleet saadakseen juoman käsiinsä. Ihmiset eivät selvästi ole ainoita, jotka haluavat maistaa uutta urheilujuomaa, sillä apinat tekivät kovan työn saadakseen Primen käsiinsä Loganin repusta.

Tammikuun lopussa Logan julkaisi sosiaaliseen mediaan videon, jossa apinat käyvät vartioimattoman repun kimppuun. Loganin ensimmäinen huoli oli siitä, että apinat varastavat hänen kameransa ja muut välineet. Tätä varasta ei kuitenkaan kalliit varusteet kiinnostaneet, sillä karvainen kaveri varasti repusta vain urheilujuoman ja juoksi tiehensä.

Videoklippi on kerännyt netissä miljoonia näyttökertoja Twitterissä, TikTokissa ja yli miljoona tykkäystä Instagramissa. Monet videoklipin kommentoijat ovat todenneet, että klipistä pitäisi tehdä mainos tulevaan Super Bowl -tapahtumaan. Jotkut kommentoijat vitsailivat myös, että apina saattoi olla palkallinen näyttelijä tulevaan Prime-urheilujuoma mainokseen.

– Tämän on oltava Super Bowl -mainos, yksi faneista kommentoi.

Artikkelikuva: Logan Paul YouTube

Latest articles

Liittyvät artikkelit