Riot suunnittelee Valorantin rankediin 5-stack -pelimuotoa – tässä näkyy Shroudin sanojen painoarvo!

Riot Games suunnittelee Valorantin rankediin 5-stack -pelimuotoa, joka on niin sanotusti pitkälti tähtistriimaaja Shroudin ansiota.

Valorantia ollaan kritisoitu rutkasti siitä, että korkeamman tason peleissä ei ole viidestään mitään asiaa samaan peliin. Pelinkehittäjät poistivat 5-stack -pelimuodon Immortal-Radiant -rankeista, mutta luultavasti tähän ollaan tekemässä muutoksia tulevaisuudessa.

Striimaaja Michael “Shroud” Grzesiek kritisoi Valorantia Twitter-tilillään, jossa hän kertoi haluavansa 5-stack -pelimuodon rankediin.

Lue myös: Shroud vaatii Valorantia poistamaan Judge-haulikon – menetti hermonsa totaalisesti!

Hetken kuluttua Shroud sai twiittiinsä vastauksen Valorantin kilpailulliselta suunnittelijalta EvrMoarilta, joka vastasi seuraavasti:

– Työskentelen 5-stacks -pelimuodon kanssa. Olemme samaa mieltä siitä, että haluamme jotakin (valitettavasti se vie aikaa). Keskustelemme myös lyhyen aikavälin ratkaisusta, sillä aikaa kun työskentelemme laajemman järjestelmän parissa. Valitettavasti arvioitua saapumisaikaa emme tiedä, EvrMoar vastasi.

Shroud oli tyytyväinen vastaukseen ja lisäsi:

Tuon me haluamme kuulla! Myös ystävällinen muistutus siitä, että kannustimet pelata ranked/5QComp ratkaisisivat paljon smurffausta!

Shroudin sanoilla on selvästi painoarvoa ja se näkyy EvrMoarin viimeisessä viestissä, jossa hän haluaa kuulla jättistriimaajan ajatuksia ja ideoita tästä aiheesta.

– Kuulisin mielelläni ajatuksiasi tai ideoitasi, mitä sinulla on tästä. Olen samaa mieltä, ja olen myös progression suunnittelija juuri nyt, joten kokeilen lisää juttuja siinä tilassa. Olen samaa mieltä siitä, että kannustimet auttaisivat! Voit aina vapaasti lähettää minulle palautetta.

Tämä ilmoitus tarkoittaa sitä, että myös Valorantissa voidaan nähdä tulevaisuudessa samankaltainen pelimuoto, mitä League Of Legendsin Flex -pelimuoto on. Flexissä pelaajat voivat pelata viidestään toisia viiden miehen joukkueita vastaan rankedissa.

Lue tuoreimmat Valorant-uutiset tästä.

Artikkelikuva: Shroud Twitch

Latest articles

Liittyvät artikkelit