Shroud vaatii Valorantia poistamaan Judge-haulikon – menetti hermonsa totaalisesti!

Shroud vaatii Valorantia poistamaan Judge-haulikon, kun hän menetti totaalisesti hermonsa kesken Valorant-pelin viime viikolla.

Michael ”Shroud” Grzesiek on yksi katsotuimmista striimaajista Twitchissä ja hänen sanoillaan on rutkasti painoarvoa esports-maailmassa, mutta ei kuitenkaan ehkä tässä tapauksessa.

Valorantin asevalikoimaan kuuluu Judge-haulikko, joka on kerännyt erilaisia mielipiteitä koko skenessä. Jotkut sanovat autohaulikko ylivoimaiseksi ja toisten mielestä se on balanssissa sen takia, että sen vahinko vähenee pitkälle ammuttaessa.

Viime viikolla 26-vuotias kanadalainen striimaaja menetti hermonsa, kun Valorant-peliä pelatessaan, vihollinen saapui vauhdilla oikealta ja tuhosi hänet käsittämättömästi hyppylaukauksellaan

– V*tun Judget! Poistakaa se pelistä. Kirjaimellisesti, Riot, painakaa nappia ”poista”. Siinä kaikki. Hankkiutukaa vain eroon siitä. Se on niin yksinkertaista, Shroud tivasi.

Shroud menettää harvoin hermonsa, joten tässä on varmasti jotain perää, miksi striimaaja päästi tuollaisen reaktion. Valorantin tekijä Riot tuskin alkaa muutoksiin pelkästään Shroudin mielipiteestä, mutta mikäli valituksia saapuu ympäri ammattilaisskeneä sekä päivittäisiltä pelaajilta, voi Judge muuttua jollakin tapaa.

Shroud vaatii Valorantia poistamaan Judge-haulikon:

https://www.youtube.com/watch?v=A-6D4XlZCzI

Lue tuoreimmat Valorant-uutiset tästä.

Artikkelikuva: Shroud Twitch

Latest articles

Liittyvät artikkelit