Logan Paul ja Mayweather piikittelee toisiaan – tapahtuuko huhuttu ottelu?

Logan Paul ja Mayweather piikittelee toisiaan sosiaalisessa mediassa, kun kaksikon välinen huhuttu ottelu on saanut jälleen tulta alleen.

Maailmankuulu tubettaja Logan Paul ja nyrkkeilylegenda Floyd Mayweather on viime päivinä antanut toisilleen henkisiä iskuja sosiaalisessa mediassa.

Torstaina Mayweather solvasi Twitter-tilillään Paulia, johon 25-vuotias tubetähti vastasi Instagram-videolla.

– Näiden YouTube-tyttöjen on parempi löytää jotain Barbie-nukkeja leluikseen, koska en ole lapsille tarkoitettu. Kolme vuotta sitten UFC-ottelija sanoi nimeni ja minun piti laittaa kuonokoppa tälle nartulle. Logan Paul voi saada saman kohtelun, ennen kuin menen jälleen valloittamaan Japanin, Mayweather kirjoitti Twitter-tilillään.

Paul näki hieman enemmän vaivaa omassa piikittelyssään, jossa hän löi nyrkkeilylegendaa kanveesiin omin sanoin. YouTube-tähti vitsaili aiemmin, että hänen mielestään Mayweather ei ollut vielä allekirjoittanut sopimusta pelon takia, mutta nyt käsite oli muuttunut: ”Minusta tuntuu, ettet ehkä ole allekirjoittanut sitä, koska et tiedä miten kirjoittaisit nimesi.

Videolla Paul on tulostanut Mayweatherin nimen seinälle, jonka luo hän kävelee ja näyttää, kuinka hänen nimi kirjoitetaan.

Lopussa Paul pyytää Mayweaheria: ”Allekirjoita se v*tun sopimus Floyd.” Toistaiseksi on epäselvää, onko ottelua edes tapahtumassa, mutta molempien osapuolien roskapuheiden perusteella he ovat tapaamassa kehässä ennemmin tai myöhemmin.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Logan Paul (@loganpaul) jakama julkaisu

Lue tuoreimmat Tubettaja-artikkelit tästä.

Seuraa Feedi.fi myös instagramissa, saadaksesi tuoreimmat jutut suoraan omaan feediisi!

Kuva: Logan Paul YouTube

Latest articles

Liittyvät artikkelit